Treenit kulkee ja homma etenee

Nyt kulkee treenit hienosti. Kyllä se on jo aikakin, eiköhän tässä tullut kärvisteltyä flunssassa ja sen jälkimainingeissa jo ihan tarpeeksi! Nyt pitää saada treenattua ihan tosissaan ja kunnolla, jos vaikka saisi hiukan kehitystäkin aikaiseksi 😉
Ja ihan tosissaan on nyt treenattukin. Armoa ei ole annettu, vaan kaikki treenit on vedetty täysillä!
Maanantaina treenasin rinnan ja ojentajat, tiistaina selän ja vatsat. Keskiviikkona oli lepopäivä, jolloin tosiaankin vain lepäsin 🙂 Torstaina oli olkapäiden ja hauisten vuoro ja perjantaina rankaistiin jalkoja. Lauantaina tein vielä ylimääräisen käsivarsitreenin hauiksille, ojentajille ja forkuille.
Kaikki lihasryhmät tuntuvat nyt ottavan treeniä hyvin vastaan, ja kipeytyvän treenin jälkeen ihanasti 🙂 Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon 🙂
Tilasin tässä dieettiä odotellessa vielä hiukkasen herkkupatukoita. Astmiin kun oli tullut uusia makuja legendaarisen Metallisydämen makutakuun ansainneista patukoista. Pakkohan niitä on päästä maistamaan. Edellisten makujen arviot TÄÄLLÄ

Dymatize Elite Gourmet patukoiden uudet maut ovat karamellitoffee ja kermakeksi. Saa nähdä löytyykö niistä haastajaa tuolle kaikkien aikojen parhaalle proteiinipatukalle, kyseisen merkin suklaakeksi-maulle (pakko oli saada yksi sellainenkin). Lisäksi otin testiksi mukaan muutaman Cytosport Muscle Milk patukan. Arvostelut noista uusista Dymatize Elite Gourmet patukoiden mauista ja Muscle Milk patukoista tulee kunhan ne on maisteltu 🙂

Patukoiden lisäksi tilasin uuden treeniboosterin, Reflex Performance Matrix. Performance Matrix on sitrulliinimalaattipohjainen, joten uskoisin sen tuovan treenitehon lisäksi ihan sairaan pumpin 🙂 Katsotaan miten käy!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta