Uusi vuosi, uudet tavoitteet

Vuosi on vaihtunut, nyt on aika asettaa joitakin tavoitteita alkaneelle vuodelle.

1. Tiukka aloitus. Loppuvuosi meni sairastellessa, uusi vuosi onkin tarkoitus aloittaa kahden kuukauden kovalla treenijaksolla. Tällä hetkellä tuntuu että tauti olisi iskemässä takaisin… toivotaan ettei mene niin pahaksi että hidastaisi treenitahtia. Nyt vedetään täysillä hampaat irvessä, kuten aina!

2. Onnistunut dieetti. maaliskuun alusta olisi tarkoitus aloittaa rasvan polttaminen. Silloin loppuu herkuttelu ja kaikki mikä laitetaan suuhun, lasketaan. Vielä en ole päättänyt vedänkö tänä vuonna perinteisen dieetin pitkän kaavan mukaan, vai kokeilenko ketoosi-dieettiä. Joka tapauksessa painoa on tarkoitus tiputtaa kunnes tulos miellyttää omaa silmää, menee siinä sitten pari kuukautta tai puoli vuotta. Nyt on onnistuttava!

3. Kesän ajan olisi tarkoitus pysytellä sellaisessa kunnossa että paidan kehtaa heittää pois jos haluaa…
 
(ei omakuva…)
 
 
4. Syksystä alkaa sitten taas lihaksen kasvatus. Paino saa nousta juuri niin paljon kuin on tarvis. Jouluna pitää ennätysten paukkua liikkeessä kuin liikkeessä!
treeneja_004
 
Siinä ne, nyt vaan tiukkaa työtä että tavoitteisiin päästään!
Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Uusi vuosi, uudet tavoitteet”

  1. Böö (: Saisko sinut millään tavalla houkuteltua mukaan http://www.heiaheia.com/ ? Tuo on lyhyesti esiteltynä sellanen aika veikeä saitti johon merkitään kaikki liikunnaksi menevä(Nopea ja tosi helppo) ja sitte tuola on mahtavat vertailusydeemit ja yhteenvedot omien kaverilistojen kesken. Tonhan vois sitte laittaa ihan julkiseksi ja pistää linkki tänne niin muut pääsis oikeen kunnolla stalkkaileen 😉

  2. Ei ne kaduta, ne on osa mua. En nyt sano että ottasin tällä hetkellä samanlaisia jos iho olis puhdas, mutta ei ne kyllä kadutakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta