Uusi alku

Eilen kävin ensimmäisen kerran salilla liki kahden viikon tauon jälkeen. Se oli todellakin kuin uusi alku. Siis kauhistus miten kunto romahtaa kun sairastaa pari viikkoa! Tiedossa toki oli ettei ihan samasta pääse jatkamaan kuin mihin taukoa ennen jäin, mutta joudin aloittamaan ihan naurettavan pienillä painoilla…

No jos tämän viikon vaan pumppailisi ja tekisi ns. pehmeän laskun takaisin treenaukseen, niin ensiviikolla voisi sitten aloittaa TÄYSILLÄ.

Nyt olisi pari kuukautta aikaa suunniteltuun dieetin aloitukseen. Siitä ajasta pitää nyt saada kaikki hyöty irti! Se tarkoittaa myös päivitystä lisäravinnekaappiin… Jätin nyt sairastellessani kaikki ”ylimääräiset” lisäravinteet pois ja nappailin ainoastaan reilusti vitamiineja. Nyt olisikin sitten tarkoitus taas alkaa tankkaamaan kreatiinia sekä ottaa mukaan glutamiinit ja MSM:t. Mitäköhän muuta sitä keksisi… No Beta alaniinia nyt voisi ainakin vedellä tuon pari kuukautta. Täytyy tutkia mitä kaikkea muuta tuolta Astmista pistäisi vielä tilaukseen… Onkos jollakulla ehdotuksia millä vielä haettaisiin lisätehoa alkuvuoden treeneihin?

Kaikkien noiden jauhojen lisäksi on tietysti on tilattava näitä suunnattoman herkullisia, Metallisydämen makutakuun ansainneita proteiinipatukoita!

Jäljellä oleva aika ennen dieettiä on herkuteltava proteiinipatukoilla, koska dieetin alettua en niihin enää koske, leffaankin saa sitten riittää evääksi pelkkä Pepsi Max…

Jep, suunnitelmat on hyvät, kunhan tästä nyt tervehtyisi kokonaan ja pääsisi treenaamaan ihan oikeasti…
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Uusi alku”

  1. Kuten noita boostereita olet käyttänyt aika paljon lukemani mukaan, niin jättäsit ne pois vähäks aikaa ja kokeilisit reenata vaikka vain 3-4 kofeiinitabletin avulla. Tai sitten (itse ainakin ajattelin taas plussakaloreilla) ottaa http://manninen.valmiskauppa.fi/hedelmapunssi-p-982.html tämän kokeiluun. Kuullut pelkkää positiivista tuosta tuotteesta. Kokeilemisen arvoinen?t.Eib

  2. Sairastelu on kyllä ikävää ja tulokset laskee aivan törkeän nopeasti.Olin viimetalvena sikaflunssassa ja pari viikkoa taudin jälkeen meni siihen, että pääsin taas treenaamaan. Kunto oli myös mitä oli sen jälkeen.Toivottavasti saat nyt käytettyä ajan tehokkaaseen treenaamiseen ennen dieetin aloittamista.

  3. Eib: On tässä uusi treeniboosteri kiikarissa, sen ajattelin laittaa testiin vielä tässä alkuvuodesta. Dieetin alkaessa otan käyttöön vanhat tutut kofeiinipillerit :)Tuosta EAA+:sta olen kanssa kuullut/lukenut hyviä kokemuksia. Pitää testata vaikka dieetin jälkeen…Matti: Tänään tuntui jo hiukan paremmalle treenaaminen. Huomenna on sitten tosipaikka edessä, nimittäin jalkatreeni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta