VITUTTAA!!!

Jos ei kiinnosta lukea avautumista, jätä tämä lukematta, klikkaa TÄSTÄ ja nauti happy-happy-joy-joy-fiiliksestä. Jos taas olet niitä perverssejä ihmisiä, jotka nauttivat toisen tuskasta, jatka ihmeessä lukemista, tulet nauttimaan tästä!

Jos olet lukenut pari viimeisintä kirjoitustani, tiedät että olen ollut normaalia ärhäkämmän flunssan kourissa jo pidempään. Jos et ole lukenut, kerrottakoon että olen ollut ihan vitun kipeänä liki pari viikkoa. Normaalisti pieni flunssa ei pidä minua poissa salilta paria päivää pidempään. Nyt treenitaukoa on ollut yhteensä 12 päivää! SIIS KAKSITOISTA! Ja ei, kyse ei ole laiskuudesta. Olen ollut niin kipeänä ettei ole tullut mieleenkään lähteä treenaamaan. Nuppi alkaa olla ihan räjähtämispisteessä. Eihän tällasta kestä kukaan!

No nyt tuntuu että tauti olisi hiljalleen hiipumassa. Mutta eikös nyt sitten sada saatana metri lunta! Eilen kolasin päivällä pihapolun ja autotallin etusen puhtaaksi lumesta. Ja yskin keuhkoni pihalle. Miksei voi olla niitä vanhoja kunnon loskatalvia, vaan pitää olla tällasia ”oikeita talvia” kun on koko ajan 30 astetta pakkasta ja vitusti lunta? Kuka kaipaa lunta tai pakkasta? En minä ainakaan!
Eilen illalla ajoin yhdeksän aikaan töihin yövuoroon. Viimeisen puoli kilometriä aika pitkälti umpihangessa. Jos auto olisi jostain syystä pysähtynyt, siihen olisi jäänyt. Kun pääsin pihaan ja sain auton parkkiin, kokeilin mielenkiinnosta lähteä uudestaan liikkeelle, ei liikahtanut mihinkään… Jumalauta polveen asti lunta. Lumeen jäi auton levyinen ura… Toivotaan että paikat on aamuun mennessä aurattu, muuten saattaa jäädä kotiinlähtö väliin…

Niin ja jos ei siinä vielä riittävästi, tänään on auton huoltoaika. Määräaikaishuolto… ja vähän muutakin. Peruutin nimittäin pari viikkoa sitten auton tallista, ikävä kyllä toinen peili jäi talliin… Vittu! Varaosat on tilattu, mutta en edes kysynyt paljonko maksaa. Sen verran nyt kuitenkin että pitänee tyhjentää säästöpossu…
 
Loppuun mukavampi juttu, eli TÄÄLLÄ olleen arvonnan tulos.

 
BODY-lehden voitti nimimerkki HP
BODAUS-lehden voitti nimimerkki Saara
Laittakaapa molemmat osoitetietonne sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poistakaa välilyönnit) niin laitan lehdet postiin. Sanotaan nyt vaikka että tämä vuosi aikaa laittaa ne osoitteet, muuten menee uudelleen arvottavaksi 🙂

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “VITUTTAA!!!”

  1. Paranemisia sinne päin! Kyllä se rauta sieltä vielä nousee ja parin treenin jälkeen tuntuu taas mahtavalta :)Terveisin Alajärven treenari :).Pitkästä aikaa oli hyvä treeni täällä päin, käsikin kasvanu 42cm 😀 Viikonloppuna pääset jo pumppailemaan, trust me !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta