Jouluarvonta!

Ei tullut tänä jouluna Metallisydämen jouluperinteistä mitään… aaton aattona ei päästy leffaan, eikä aattona salille, olo kun oli niin kipeä. Voihan perkele siis… No, nyt on antibioottikuuri menossa joten kai se tauti tästä pikkuhiljaa alkaa kaikota ja joulun jälkeen pääsee taas treenaamaan täysillä…

Päätinpä näin joulun kunniaksi pistää pystyyn pikkuisen arvonnan. Jos Joulupukki ei tuo toivottuja lahjoja, on tässä tilaisuutesi saada laatulukemista uudellevuodelle! Tällä kertaa arvottavana on sekä Body- että Bodaus-lehden uusimmat numerot!

Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy vain laittaa kommentti tähän kirjoitukseen, että kumman lehden tahdot voittaa. Osallistumisaikaa on joulun pyhät, eli arvonta suoritetaan maanantaina heti aamuvarhaisella.

Onnea arvontaan!

Ja nyt joulun viettoon…

Ei muuta kuin hauskaa joulua ja tilulilu!
Metallisydän

22 vastausta artikkeliin “Jouluarvonta!”

  1. Bodaus. Hyvää joulua ja paranemisia Metallisydän! Koitan tuurata sua parhaimpani mukaan nää pyhät salilla 🙂

  2. Bodaus! Pikaista paranemista ja malttia sairauden jälkeisiin treeneihin! Keep on rockin’!-Lene

  3. Bodaus. Lehti tulee kyllä itselleni, mutta rimpulaveljellleni tästä lahjasta olisi kyllä kovasti apua.-jussi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta