Sairastamista ja nyrkkitappelua

Tuntuu olevan aika sitkeä tämä tauti. Olen nyt ollut sohvanpohjassa kolme päivää, eikä vieläkään tunnu helpottavan. Kurkku/nielu on tosi kipeenä, yskittää ja nenä on umpitukossa. Ei mitään asiaa töihin, saati sitten salille…

Yksi pieni lohtu minulla on ollut, olen saanut mättää ihmisiä turpaan ihan mielin määrin! Maanantaina nimittäin kolahti vihdoinkin postilaatikkoon aikoja sitten tilaamani UFC 2010 -peli! (TÄÄLLÄ kerroin tuosta epäonnisesta tilauksesta)

Tässä parissa päivässä minusta onkin tullut kohtalaisen hyvä vapaaottelija, olen saavuttanut mestaruuden jo kahdessa eri painoluokassa 🙂 Aika mahtava peli, pelissä kehittyy ja tulee taitavammaksi koko ajan, mutta silti uutta opeteltavaa riittää mielinmäärin 🙂
Onkin joka kerta kohtalaisen masentavaa nousta sohvalta huimien vapaaottelumatsien jälkeen ja joutua ottamaan tukea ovenpielestä että pysyy pystyssä hakiessaan lisää lämmintä juotavaa…
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta