Joulusiivousta

Olo on ollut totaaliheikko, salille ei ole tullut mieleenkään lähteä. Lauantaina oli suunniteltu tehdä joulusiivous ja se tehtiin vaikka heikotti silloinkin. Kuumetta kun ei mittaa, niin sitä ei silloin ole, vai mitä?
Homma aloitettiin imuroimalla koko kämppä huolellisesti. Sitten roudattiin matot ulos ja tampattiin. Ulkona oli pakkasta reilut kymmenen astetta, joten piti laittaa oikein toppahousut jalkaan ettei flunssa pahenisi…
Vaikka ei montaa mattoa ollut tampattavana, oli se kuitenkin kohtalaisen rankkaa. Ehkä siksi, että tamppaajalla oli kunnon flunssa. Matot jätettiin ulos tuulettumaan. Seuraavaksi pestiin lattiat. Se sujui jo paremmin kun ei tarvinnut huhkia pakkasessa.
Kuka ihme täällä laittaa ruokaa?
Uudet keittiölaitteet piti tietysti kiillottaa kiiltäviksi 🙂

Sitten matot lattialle ja tavarat paikoilleen. Kämppä on joulukuosissa ja siivoajat pääsevät saunaan.

Yöllä sitten huhkiminen kostautui. Nousi kunnon kuume ja kurkku oli sairaan kipeä. Taisi se tauti sitten lopulta iskeä päälle oikein kunnolla. No nyt sitten sairastetaan, mutta ainakin sairastetaan puhtaassa kodissa!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta