Talvi, tuo ihana vuodenaika…

Saatana tätä pakkasta! On se kumma kun koko ajan pitää olla niin järkyttävän kylmä. Voin vakuuttaa teille, että jos viikonloppuna napsahtaa lotosta reilut seitsemän milliä tilille, ei Metallisydäntä enää talvisin näillä leveysasteilla näy!

Koko ajan on kylmä. Kuka ihme tällasesta tykkää, niin paitsi ne hullut talviurheilijat. Siis ihan älytöntä iskeä jotkut saatanan sukset jalkoihin ja lykkiä naama huurussa pitkin peltoja. Tai luistimet jalkaan ja sätkiä kaukalossa ympyrää maila kourassa. Ja koko ajan on kylmä. Ihan turha selittää että liikkuessa tulee lämmin. Paskat. Kun on 20 astetta pakkasta se on kylmä, teki sitten mitä vaan. Nih.

Jos joku ei vielä ymmärtänyt, olen kesäihminen. Tykkään lämpimästä. Jos on kylmä, ollaan sisällä ja mielellään villasukat jalassa. Jos talvella urheillaan, niin urheillaan sisällä. Kuntosalitouhu on siitä mukavaa että salilla on aina lämmin, varsinkin kun väännän joka kerta salille mennessäni pattereita isommalle… kyllä ne vielä oppii olemaan pienentämättä niitä…

TÄÄLLÄ kirjoittelin että tuntuu olevan flunssa tulossa. Hetken jo luulin, että se olisikin ollut harhaluulo, mutta nyt se sama flunssa yrittää taas tukkia nenän ja kipeyttää kurkun… Sekin tän perkeleen pakkasen syytä!
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Talvi, tuo ihana vuodenaika…”

  1. Kylmyys ei vaikuta flunssaan mitenkään vaan virus-tai bakteeri infektio.

  2. niin kyllähän se kylmyys edesauttaa flunssaan sairastumista. KVG!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta