Miten se voi olla niin vaikeeta?

Ai mikä? No antakaas kun kerron…

Tilasin vajaan pari kuukautta sitten play.com:sta kolme tuotetta (kaksi TV-sarjaboksia ja yhden X-Box 360 pelin) ja jäin jännityksellä odottamaan että postinkantaja kiikuttaa paketit pikapikaa postilaatikkoon…

Yksi tuotteista tuli perille alle viikossa, kuten aiemminkin playsta tilaamani tuotteet. Kahta muuta ei sitten kuulunutkaan. Parin viikon odottelun jälkeen laitoin viestiä asiakaspalveluun, josta pyysivät odottelemaan vielä toiset kaksi viikkoa ennen kuin katoamisilmoituksen voi tehdä. No siinä sitten odoteltiin, ei siinä mitään muuten, mutta toinen puuttuvista tuotteista oli Sons of Anarghyn toinen kausi ja poltteet päästä sitä katsomaan oli (ja on edelleen) kauheat. (TÄÄLLÄ oli juttua tuosta ekasta kaudesta)

No, odoteltuani yhteensä tuon reilun kuukauden verran, laitoin uudelleen postia asiakaspalveluun, mistä ohjasivat minut tekemään katoamisilmoitukset nettisivuilleen. Tein katoamisilmoitukset molemmista tuotteista. Parin päivän kuluttua sain sähköpostiini pdf-lomakkeen, joka minun olisi pitänyt allekirjoittaa ja lähettää postitse heille. Ongelmana oli vaan että lomake koski vain toista puuttuvista tuotteista.

Laitoin taas postia asiakaspalveluun. Tällä kertaa jo tiukoin sanamuodoin. Tiedustelin, että jos minun pitää kerran tuollaiset lomakkeet allekirjoittaa ja lähettää, niin missä ihmeessä on toinen lomake. Kysyin myös että miten ihmeessä tämä voi olla näin hankalaa. Saatoin jonkin kirosanankin johonkin väliin kirjoittaa… Meni alle vuorokausi kun sähköpostiini oli tullut ilmoitus että molemmat puuttuvat tuotteet on lähetetty minulle uudestaan… Nyt vaan odotellaan tuleeko ne perille…

Mitä tästä opimme?

Kärsivällisyys palkitaan?

Ei.

Hyvää kannattaa odottaa?

Ei.

Kohteliaisuus on hyve?

Ei.

Pidä puolesi, perkele!

Kyllä.

Nyt hiukkasen jännittää, tilasin nimittäin Saksasta takin. Mitä teen jos se ei tule perille, en nimittäin osaa saksankielisiä kirosanoja…

Edit: Vitun tukilakot saaatana!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta