Hyymöriä ja arvontaa

Käytiin keskiviikkona katsomassa stand-up:ia. Porissa oli oikein hieno tilaisuus Promenadi-salissa. Kyseessä oli Suomi nauraa-kiertueen esitys.

Porissa esiintyjinä oli Marko Kämäräinen, Teemu Vesterinen, JP Kangas, Zaani, Mika Eirtovaara, Piia Rekola sekä jokin ihmeen banjoja rämpyttelevä porukka. Ihan hauskoja oli esiintyjät. Toiset parempia ja toiset… no huono ei ollut yksikään, mutta Zaani oli ehdoton suosikkini.

Osa koomikoista tuli lavalle kertomaan vitsiä vitsin perään. Ei siinä mitään, hauskojahan ne vitsit oli irtonaisinakin, mutta itseeni upposi paremmin ns. tarinallinen komiikka. Vitsejä täynnä sekin, mutta kaikki vitsit sidottu yhtenäiseen tarinaan. Zaani edusti juuri tällaista tarinallista stand-up komiikkaa.

Oikein hauska ilta kaikinpuolin. Ja selvisihän se hyvän maun rajakin, se kulkee kuulemma siinä jossain välilihan paikkeilla…

Kotona olen katsellut Ketosta ja Myllyrinnettä. Osa sketseistä on siinäkin loistavia, ei tosin kaikki. Tässä yksi suosikeistani (vanhahko tosin…)

Sitten vakavampaan aiheeseen:

TÄÄLLÄ oli arvonta, johon osallistuneiden kesken arvoin uuden (kerran luetun) Body-lehden. Onnekas voittaja oli tällä kertaa Eerika. Laitappa Eerika osoitetietosi viikonlopun aikana minulle sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehden postiin.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta