Ei kasvua ilman kipua

Nyt on taas laitettu treenit kulkemaan oikein todenteolla. Ja mikäs tässä on treenatessa kun intoa riittää ja treeni tuntuu hyvältä. Kunpa vielä saisi jonkinlaista kehitystäkin aikaiseksi, niin tämähän voisi olla jopa kivaa 😉
 
Tässä jokin päivä vedettiin kova rintatreeni, ensin loivassa kulmassa käsipainoilla, sitten tavallista vinopenkkiä, rutistuksia ja vielä hiukkasen pumppailua punnerruslaiteessa loppuun. Pari videota tuli otettua treenin lomassa.
 
 
 
 
Rintatreenin jälkeen oli tarkoitus treenata ojentajat. Siitähän ei sitten tullut enää mitään, kaikki voima oli ojentajista kadonnut. Kai se oli tuo rintatreeni syönyt puhdin ojentajasta samalla… No pumppailtiin sitä sentään hiukkasen, ensikerralla sitten paremmin 🙂
 
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta