Etsivä löytää… ja nyt se sitten löytyi!

On tässä vuosien varrella tullut jos jonkinmoista proteiinipatukkaa maisteltua. Useimmista proteiinipatukoista maistaa tutun proteiinin maun, monet ovat jauhoisia tai sitten kaameaa liisteriä. Aina joskus kohdalle kuitenkin osuu oikeita herkkuja. Niin kävi tällä kertaa kun pistin Astmista tilaukseen kasan uutuuspatukoita, Dymatize Elite Gourmet Protein Bar:eja.

Perjantaina tilasin laatikollisen patukoita, kuusi kappaletta molempia makuja, maapähkinää (peanut butter) ja suklaakeksiä (fudge brownie). Tiistaina koukkasin paketin postista ja pitihän noita heti päästä maistamaan. Paulan kanssa pistettiin heti yksi patukka molempia makuja puoliksi ja alettiin maistella.

Suklaakeksi näytti paremmalle, joten ensiksi testattiin maapähkinä, joka oli koostumukseltaan mukavan pehmeä, ei jälkeäkään jauhoisuudesta saati sitkeydestä. Maku oli oikein hyvä, voisin kuvitella maapähkinävoin maistuvan jokseenkin tällaiselle vaikka en sitä ole koskaan maistanutkaan. Kyllä tällaisen oikein mielellään välipalaksi napostelee milloin vain.

Seuraavaksi vuorossa oli suklaakeksi. Haukkaus patukasta ja kyllä! Taivaallista! Tämän paremmaksi ei proteiinipatukka enää mene! Pehmeää, herkullista, makeaa, aivan täydellistä! Nyt voi ihan rehellisesti sanoa että parempaa kuin suklaapatukka. Metallisydämen lempparipatukka on löytynyt!
Paula, joka omaa vielä minuakin kattavamman kokemuspohjan proteiinipatukoiden maistelussa, oli kanssani samaa mieltä: herkullista! Paula kuvaili patukkaa suklaiseksi unelmaksi, jossa maistuu ripaus lakritsaa.
Eikä noissa ole edes pahat ravintoarvot proteiinipatukaksi:
Kyllä taas huomattiin että kaikkia uusia patukoita kannattaa maistella, vaikka suurin osa on sitä samaa perusproteiinipatukkaa, niin aina joskus löytyy todellisia herkkuja. Erityisesti tuolle suklaakeksin makuiselle voin kyllä antaa Metallisydämen makutakuun!

Näitä herkkupatukoita löytyy Astmista, suoraan patukoihin pääset TÄSTÄ!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Etsivä löytää… ja nyt se sitten löytyi!”

  1. Mahtavaa, noissa on niin vähän maltitolia, että saattaisin uskaltaa maistaa pienen palan. (Hetken, ihan pienen hetken jo uskoin, että joku olisi ystävällisesti tehnyt hyvän maltitolittoman proteiinipatukan, mutta löytyihän se sieltä suklaakuorrutteesta).

  2. Uskoakseni olet maistanut Muscle Milkin patukoita, mitä mieltä olet? Itse en oikein usko että siitä parempaa löytyy.

  3. Minikaktus: Maista ihmeessä, herkullista!Anonyymi: Olen toki maistanut, ihan ok patukoita, mutta kyllä näissä herkuissa on maku reilusti parempi. Testaappa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta