Volbeat!

Kyllä nyt on tullut reissattua, viime viikon tiistaina Tampereen suunnalla, lauantaina Helsingissä ja nyt maanantaina Turussa. Nyt saakin riittää taas hetkeksi…

Maanantaina olin siis Turussa, Volbeatin keikalla. Kyseessä oli työreissu, tosin ihan mieluinen sellainen 🙂

Volbeatin lämmittelijöinä oli The Kandidate ja Entombed. Kandidate ei minuun oikein iskenyt, kovin oli energistä ja vihaista, raskasta musaa… Entombed oli myös raskasta, mutta upposi ainakin minulle huomattavasti paremmin.

Yhdeksän aikaan alkoi itse pääesiintyjän, Volbeatin show, joka kesti liki kaksi tuntia. En ole mikään suuri Volbeat-fani, mutta kyllähän tuolla keikalla viihtyi. Muutaman biisin tunnistin kuulleeni radiosta ja pari oli ihan tuttujakin. Ihan hyvä keikka 🙂

Keikan lopuksi Volbeat kutsui kymmenkunta fania yleisöstä lavalle yhden biisin ajaksi. Osa noista faneista lauloi täysillä mukana, osa tanssi ja pari seisoi totaalijäykkänä paikallaan. Biisin jälkeen fanit palasivat muun yleisön sekaan. Varmasti ikimuistoinen kokemus.

Nyt saa reissaaminen joksikin aikaa riittää. Tänään onkin edessä paluu arkeen ja raskaiden treenien pariin 🙂
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Volbeat!”

  1. Metalliako oli vai mitä laatua ? Mites olisi ensi kesänä Rauman pitsinnypläysviikko.. pal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta