Expo exposed

Fitness Expo tuli käytyä. Kohti helsinkiä lähdettiin aamulla aikaisin, huimien neljän tunnin yöunien jälkeen. Odottavaisen ja innostuneen fiiliksen avulla jaksettiin ajella perille ja parkkipaikkakin löytyi läheltä yllättävän helposti. Finlandia-talolla suuntasin ensimmäiseksi vessaan. Kun olin asiani suorittanut ja olin vetämässä housuja kiinni, sisään törmäsi Hannele Lauri puhelimeen puhuen. Oli meillä molemmilla hiukan hölmistynyt ilme, mutta kyllä se oli Hannele, joka pakeni ovesta ulos ja ilmeisesti siirtyi asioilleen naisten vessaan. Tuossa hötäkässä en ehtinyt kuvaa napata, mutta olihan se pakko vessakamu ikuistaa myöhemmin päivällä…

Vessavälikohtauksen jälkeen päästiin kiertelemään messualuetta. Tai oikeammin Finlandia-talon yläkerran aulaa ja käytäviä, joille näytteilleasettajat olivat kojunsa pystyttäneet. Ihan kattavasti siellä taisi isoimmat lisäravinnefirmat olla edustettuina, omat kojunsa oli tuttuun tapaan myös vaatemyyjillä. Virkistävä juttu Gaspien, Better bodiesien ja Gazozien rinnalla oli Eckon paitakoju, jossa itse Eckon maahantuoja, kehonrakennuskisoistakin tuttu Ville Rekola kauppasi paitoja. Hyvin kuului kauppa käyvän, eikä ihme, kyllä muiden merkkien paidat kalpenivat Eckon paitojen rinnalla.

Pitihän sitä hiljaisena hetkenä pompata yhteiskuvaan Rekolan kanssa:

Yhteiskuvaan tungin parin muunkin bodykansalle tutun kaverin kanssa:

Jari ”Bull” Mentula

Ronny Rockel
(6. sija Mr.Olympiassa tänä vuonna)

Mika Nyyssölä

Paljon tuli muitakin tuttuja naamoja vastaan, eikä ihme, sillä väkeä oli välillä melkein ruuhkaksi asti… Mitenköhän sinne mahtaa jengi sunnuntaina mahtua kun lauantaina oli jo näin ahdasta…
Jos messualue olikin heikompi kuin ennen, itse kisakatsomo oli kyllä paljon parempi kuin edellisvuosina Lahdessa, ainakin tällaisen taviksen kannalta, jolla ei pääsyä VIP-penkkeihin ole… Nousevasta katsomosta oli hyvä näkyvyys lavalle eikä tarvinnut kurkkia toisten päiden takaa. Penkitkin oli todella mukavat 🙂
Itse kisoista jäi päälimmäisenä mieleen Ari Kokkosen järkyt pohkeet. Siis miten ihmeessä kukaan saa pohkeensa kasvamaan tuollaisiksi? Tahtoo kanssa! nimim. riukupohje
Tulihan noita kuvia räpsittyä kisoista enemmänkin, mutta miksi ihmeessä laittaisin sellaisia kaukaa otettuja paskalaatuisia kuvia tänne, menkää katsomaan laadukkaat kuvat kaikista kisaajista Pakkotoiston Galleriasta!
Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Expo exposed”

  1. no jos Ari on saanu intissä vapautuksen olla käyttämättä saappaita sen takia kun pohkeet ei mahtunu varsista sisään ni eiköhän siinä oo osa selitystä ::D

  2. Juu kyllähän kalju taisi olla se suosituin hiusmalli…Eipä taida meikäläisellä siis olla toivoa isoista pohkeista, intissä kun saappaat hölskyi jalassa… 🙂

  3. Hmm.. Pakko kommentoida sen verran että googlasin ”nokia 5 megapikselin kamera” ja päädyin tänne =DPaulalle terkkuja!!

  4. Kommentoin aika vanhaan postiin, mutta Ari on kertonut mm. Savon Sanomien haastattelussa, että pohkeet ovat hänellä tosiaan olleet aina isot. Isältään kuulemma perinyt. Eli geeneillä on tässä asiassa aika paljon merkitystä..:DTerv. Ennen anonyyminä pysytellyt lukijasi Kuopijosta 🙂

  5. No onkai ne pohkeet isot kun on hitto implantit. On aika julkinen salaisuus ja tämä, mutta miten voi kisata ukko siis? Isältä perityt, no huhhuh..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta