Urheiluntäyteinen päivä

Olipas mukava päivä eilen vaikka työpäivä olikin.

Kävin ensin aamupäivällä salilla vetämässä jalkatreenin käyttäen kaikissa liikkeissä jotakin erikoistekniikkaa.

Ensin tein takareisiliikkeen, jonka nimestä ei ole hajuakaan, reiden ojennuksen koneessa ja reiden koukistuksen koneessa triplasarjoina. Sitten jalkakyykyn pudotuksilla. Seuraavana etukyykyn, jonka jälkeen suoraan Hackiin. Viimeiseksi pohkeet pudotuksilla kahdella eri laitteella. Treenin lopuksi jalat oli aivan hyytelöä.

Töissä lähdettiin porukalla pelaamaan frisbeegolfia. Hieno peli, vaikka en ihan PAR:iin päässytkään joka radalla…

Frisbeegolfin jälkeen pelattiin vielä tunnin verran jalkapalloa. Jalat oli aluksi kuin tukit, mutta pikkuhiljaa ne lämpeni ja pelaaminen sujui kohtalaisesti. Kyllä sen aamupäivän jalkatreenin silti huomasi, ei vaan ollut ruutia jaloissa.

Tänään olisi vielä kova olkapää/hauistreeni edessä ja sen jälkeen tiukka työpäivä puoleenyöhön asti. Sitten muutama tunti unta palloon ja aamulla suunta kohti Helsinkiä ja Fitness Expoa! Taas yksi päivä matkustamista ja proteiinipatukoiden mutustamista 🙂

Ainiin, Metallisydän on päässyt piireihin… Metallisydämen blogille on avattu oma ketju Muskleforumille! Sinne voi kaikki käydä kehumassa, haukkumassa tai vaikka vittuilemassa 🙂 Lupaan käydä aika-ajoin kurkkimassa ja vastailla siellä jos jollain on jotain kysyttävää 🙂 TÄSTÄ suoraan kyseiseen ketjuun.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta