Reissussa…

Aaah, vapaapäivä, ja vielä arkipäivä! Pakkohan se oli käyttää hyödyksi ja lähteä vähän reissuun 🙂

Aamulla kello soi aivan säädyttömään aikaan, jo ennen kymmentä! Ihmistä ei tosiaan ole tarkoitettu nousemaan sängystä sellaiseen aikaan. Kyllä väsytti vaikka illalla oli menty nukkumaan aikaisin, jo kahden aikaan…

Saatuani tankattua aamupalat naamaan ja pakattua tarvittavat kamat mukaan, päästiin matkaan…

Noin puolentoista tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin ensimmäiseen kohteeseen, Nokian Edeniin! Ei muuta kuin sisään ja pulikoimaan!

Eden oli muuttunut sitten viime käyntini (ei mikään ihme, siitä on ainakin 10 vuotta…). Pukuhuoneet oli uusittu, samoin saunat. Valittavana oli kolme erilaista saunaa: paratiisisauna, trooppinen sauna ja tuoksusauna. Paratiisisauna oli lähinnä tavallista saunaa, siellä täällä oli vihreitä led-valoja, seinillä jotain seepra-tauluja ja kaiuttimista kuului välillä jotain ihme surinaa… Trooppinen sauna oli suosikkini, siellä oli hämyisää, viidakkomaista ja kaiuttimista kuului viidakon ääniä. Siellä tunsi itsensä ihan Tarzaniksi… Tuoksusaunassa kävin vain kääntymässä, siellä oli liian hämyisää ja liian tuoksuisaa. Ja jokin olematon musiikki soi aivan liian kovalla… Missä oli Rock-sauna, musta luola, jossa soisi kunnon Rock? Tai disco-sauna missä värivalot vilkkuisivat ja kasarihitit soisivat…

Allaspuoli oli vanha tuttu yhtä muutosta lukuunottamatta. Siellä oli uusi liukumäki, jossa laskettiin renkaalla. Siistiä! Parhaat kiksit sai laskemalla silmät kiinni selkä edellä…

Parin tunnin uimisen ja saunomisen jälkeen oltiinkin sitten raikkaina ja innokkaina suuntaamaan seuraavaan kohteeseen… Tampereen Ikeaan!

Mitäänhän me ei Ikeasta sinänsä tarvittu, kunhan mentiin kiertelemään ja katselemaan. Tykkään kierrellä huonekaluliikkeissä ja suunnitella ja miettiä mitä kaikkea olisi kiva ostaa. Useimmiten en kuitenkaan osta mitään. Tämä kerta oli kuitenkin poikkeus, tehtiin nimittäin heräteostos… Enpä kuitenkaan ihan vielä paljasta mikä…

Siellä sitä kierreltiin ja ihasteltiin erilaisia sisustusratkaisuja.

Pylvässänkyjä

ja erilaisia ruokailuryhmiä.

Kaikenlaista kivaahan tuolla Ikeassa olisi ollut. Välillä vähän harmitti, ettei todellakaan tarvittu Malm-lipastoa (alle 60 euroa) tai Lack-apupöytää (alle 5 euroa) Sulo Wilén olisi kääntynyt haudassaan kun jäin niin paljon halpaa tavaraa ostamatta…

No onneksi lopuksi käytiin syömässä, halvalla… 15 lihapullan annos, normaalisti 5,95 euroa, nyt puoleen hintaan, 3 euroa! Roskaruokaa, mutta halpaa sellaista 🙂

Ikeasta suunnattiin sitten vatsat pullollaan kotiin. Sellainen reissupäivä, hauskaa oli 🙂

Ai niin, se heräteostos. Euron vessaharja.

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Reissussa…”

  1. Eikös siellä ollutkaan 50 sn pehmiksiä.. ? Hyvä reissu näytti olleen kuiten.pal

  2. Löysin tieni blogiisi Tiinakin treeniblogin kautta, ja täytyy sanoa, että ensivaikutelma on mahtava! Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja kroppasi mittasuhteet miellyttää ainakin tämän tytön silmää oikeinkin kovasti 😉 Vaikken oikein mitään kehonrakennuksesta tiedäkään, ei blogissasi tule ulkopuolinen tai tyhmä olo. Pelastit juuri maanantaini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta