Expo lähestyy…

Viikonloppuna on taas Suomen body-kansan vuoden kohokohta, nimittäin Fitness Expo, ja tällä kertaa oikein Helsingissä, Finlandia-talolla!

Taas on kaikki Suomen bodymaailman huiput koolla, osa katsomossa, osa lavalla. Fiilis onkin varmaan taas katsomossa huippuluokkaa ja lava täynnä tiukkaa lihaa.

Mielenkiintoista nähdä millainen on tuo Finlandia-talon kovin kehuttu katsomo. Pitäisi olla kuulemani mukaan parempi kuin Lahdessa oli… Messualuekin pitäisi olla yhtä laaja kuin aiemmin. Tuolla messualueella onkin varmasti melkein yhtä paljon nähtävää kuin itse lavalla. Myös messuilla on toinen toistaan suurempia body-tähtiä edustamiensa lisäravinnemerkkien kojuilla tuotteita esittelemässä.

Näytteille asettajiakin on paljon laidasta laitaan, löytyy lisäravinteita, kuntosalilaitteita treeni- ja vapaa-ajanvaatteita ja vaikka mitä muuta. Patukkaa tulee taas mussutettua oikein urakalla 😉

Expossa oma kojunsa on myös lempivaatemerkilläni Eckolla. Eckon osastolla on näytteillä upeita uutuuksia MMA-mallistosta, mahtavia messutarjouksia ja sellaisia uutuuskuteita, joita ei muualta saa! Mahtava paikka käydä tutustumassa Eckon vaatteisiin jos ne ei vielä ole tuttuja. Vakuutan että vaatteet on näyttäviä ja laadukkaita! Ja pyöriihän osastolla Bull Mentulakin!

Pakkohan sinne on paikalle päästä!

Ison maailman Fitness Expo, eli Olympia 2010 järjestettiin reilu viikko sitten.

Siellä sitä vasta olikin tiukkaa lihaa lava täynnä. Toinen toistaan isompia ukkoja rivissä, ihme että lavarakenteet kestivät…

Mr. Olympian kärkiviisikkö koostui tutuista nimistä:

1. Jay Cutler
2. Phil Heath
3. Branch Warren
4. Dexter Jackson
5. Dennis Wolf

Hienoa oli huomata, että kaksi tuosta viiden kärjestä olen nähnyt livenä ja päässyt jopa samaan kuvaan ukkojen kanssa.

Metallisydän ja Phil Heath
Metallisydän ja Dennis Wolf

Saapa nähdä kenen kanssa pääsee yhteiskuvaan ensiviikonloppuna Expossa!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Expo lähestyy…”

  1. Milloin eka ja toka kuva otettu? Näyttää siltä että olis tullu Metallisydämmelle massaa (lihasta) kuvienoton välillä =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta