7 asiaa joita et tiennyt (tai halunnut tietää) Metallisydämestä

Karoliina viskasi minua haasteella ja pakkohan se oli haasteeseen tarttua. Kyseessä oli haaste kertoa blogissa itsestäni seitsemän asiaa joita lukijat eivät kaiken todennäköisyyden mukaan minusta (vielä) tiedä.

Aika paljon olen täällä jo kertonut. Joidenkin mielestä ehkä jopa liikaa… Mutta tässä pesee siis seitsemän tähän asti vaiettua asiaa Metallisydämestä:

1. Minulla on magneettiranneke.
Ystäväni tutustui Nikken magneettisysteemeihin ja totesi niistä olevan itselleen hyötyä, lihassäryt vähenivät, unenlaatu parani ym. Olihan minunkin pakko kokeilla ja hankin Nikken-magneettirannekkeen. Olin jonkinverran skeptinen sen suhteen (olen edelleen) mutta oudosti todella pitkään vaivannut forkun jatkuva kipuilu on vähentynyt rannekkeen myötä. Johtuuko se sitten siitä vai ei, sitä en tiedä. Ranneketta käytän kuitenkin jatkossakin.

2. Rakastan leipomista.
Rakastan leipomista, erityisesti tykkään leipoa korvapuusteja. Ongelmana vaan on, että rakastan myös noita leipomustuotteita, erityisesti korvapuusteja. En siis voi leipoa kovin usein, koska siitä aiheutuu aina melkoista pullanmussutusta. Ei auta vaikka pakastaisin osan leipomuksistani, ne kun on niin kovin helppo sulattaa sieltä pakastimesta. Ja taas pullanmussutus jatkuu…

3. Vihaan talviurheilua.
En tykkää hiihdosta sen enmpää kuin luistelustakaan. Hiihtänyt olen viimeksi ala-asteella, kolmannella luokalla. Sen jälkeen en ole suostunut suksia jalkaani laittamaan (laskettelusukset sentään aina silloin tällöin…). Luistimet ovat olleet hyvässä tallessa vanhempieni varastossa jo liki kymmenen vuotta, ja saavat olla vastakin.

4. Minun on pakko käydä suihkussa treenin jälkeen salilla.
Tämä kyllä koskee mitä tahansa urheilua. Haluan päästä urheilun jälkeen aina suoraan suihkuun. En halua vetää takkia päälle ja tulla kotiin suihkuun, saati poiketa vaikka kauppaan matkalla. Yök. Suihkuun on päästävä heti ja suihkun jälkeen on saatava raikkaat vaatteet päälle.

5. Minun ei olisi ollut pakko kirjoittaa ruotsia ylioppilaskirjoituksissani vuonna 1999
Olen kirjoittanut ylioppilaaksi Sodankylän lukiosta, joka oli yksi tuolloin pakkoruotsittomassa kokeilussa olleista lukiosta. Ylioppilaslakkini sain kuitenkin kotilukiossani Ulvilassa.

6. Minulla pitää olla paketillinen sukkia varastossa.
Koskee muitakin tuotteita, mutt sukista sai iskevimmän otsikon. Minulla tosiaan pitää olla avaamaton sukkapaketti varastossa, mielellään useampi. Sma juttu deodorantin, hammasharjan, hammastahnan ja suihkusaippuan kanssa. Eihän sitä koskaan tiedä milloin kaikki sukat katoavat tai dödö loppuu yllättäen yhtäaikaa sekä treenikassista että kotoa. Myös palautusjuomajauhoa ja proteiinijauhoa tulee varastossa olla avaamattomat pakkaukset…

7. En ole ikinä ladannut internetistä laittomasti musiikkia, elokuvia tms.
Materialistina ja keräilijäluonteena haluan musiikit ja elokuvat alkuperäisinä. Osa musiikin kuutelun nautintoa on kun voi samalla ihailla CD:n kansia ja mahdollisesti lukea biisien sanoja kansivihosta. Leffoissa on sama juttu, mitä hienommat kannet, sitä suurempi aarre. (Kuvassa yksi suurista aarteistani, Pulp Fiction Blu Rayn briefcase edition)

Jos tiedonhalusi ei vielä täyttynyt, TÄÄLTÄ löytyy 100 faktaa Metallisydämestä. Ei muuta kuin lukemaan, omalla vastuulla…

Seuraavaksi saman haasteen heitän Dexterille!

Bodauslehti on taas arvottu. Voittaja on tällä kertaa Juspa. Laitappa Juspa osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] niin laitan lehden tulemaan!

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “7 asiaa joita et tiennyt (tai halunnut tietää) Metallisydämestä”

  1. Kohdassa kolme on virhe: Pulkkamäki keskellä yötä, aivan liian jyrkästä mäestä, lasketaan talviurheiluksi.

  2. Ei lasketa, se on extreme-urheilua, varsinkin jos mäessä on vielä todella vähän lunta… Kumpikos mäenlaskijaystävistäni siellä oikein luuraa, Helsingin hiippari vai Turun tunari???

  3. Hiippari pyörähti tunarilla, tällä kertaa ilman pilkkihaalareita. Vihjaisi kuitenkin lähteissään blogistasi.. ..Jörkka oli oikeassa, lukeminen kannattaa aina. Btw. tulkaa tänne, teen pullaa!-)

  4. mmmmm… pullaa… (Homerin äänellä)Varo vaan, saattaa olla melkoinen yllätys kun joku yö soitan ovikelloa ja alan vaatia pullaa… tai ehkä odotan talvea ja teen lumiukon ikkunalaudalle… tai kun en kuitenkaan ylety ikkunalaudalle, tallaan mukavan kuvion pihalle lumeen…

  5. Nyt on kyllä pakko sodankyläläisenä kysyä, että miten ihmeessä oot päätyny Ulvilasta Sodankylän lukioon? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta