Bodari tarvitsee ruokaa jaksaakseen!

Pari pitkää työpäivää edessä, töissä saa syödä yhden lämpimän ruuan työpaikan puolesta, mutta eihän bodari (edes tällainen wannabe-bodari) yhdellä lämpimällä ruualla yhdeksää tuntia selviä vaikka vetelisikin parit heraproteiinidrinkit välipaloiksi. On siis tehtävä eväät töihin.

Tänään Metallisydämen keittiössä valmistetaan monimutkainen ja hankala riisi-kala-eväs.
Riisinä käytetään tällä kertaa Risellan Riisi & Monivilja -systeemiä. Mitataan kyseistä riisisysteemiä kahteen annokseen sopiva määrä mittakippoon ja vesi kattilaan. Veden kiehuessa lisätään riisi ja hiukkasen suolaa (laadukasta ravinnerikasta merisuolaa luonnollisesti…)
Riisin kanssa Metallisydän aikoo tällä kertaa syödä kalaa. Sitä ei tulekaan liian usein syötyä. Tälläkään kerralla ei aleta mitää tuoretta kalaa perkaamaan, vaan kyseessä on lohifilesuikaleet, marinoituina (pitäähän sitä päivittäiset lisäaineet jostain saada…)
Riisin kiehuessa paistetaan lohifilesuikaleet.
Kun riisi on kiehunut, se annostellaan valmiiksi eväsrasioihin.
Paistetut lohifilesuikaleet lisätään rasioihin riisin päälle.
Annetaan jäähtyä ja lyödään kannet päälle ja jääkaappiin. Töissä sitten kipataan lautaselle, lämmitetään, lisätään keko salaattia ja herkullinen ateria on valmis! Kyllä taas jaksaa!

Astmin verkkokauppa on uudistunut, käykääpä tsekkaamassa uudet upeat sivut osoitteessa www.astmi.net

Nyt löytyy tuotteet entistäkin helpommin vasemman reunan valikoista, pikahaulla tai valmistajan mukaan ja oikeasta reunasta löytyy kiva tietopaketti 🙂 Maksutapojakin on tullut lisää ja sivuston ulkonäkö on todella tyylikäs. Kyllä nyt kelpaa shoppailla 🙂

Muistakaapa muuten edellisen postauksen Bodaus-lehti arvonta, vielä on pari päivää aikaa osallistua!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta