Taas kolme deetä

Maanantaina tuli taas hiukkasen pyörittyä kaupungilla. Eipä minulla oikeastaan mitään kummempaa asiaa mihinkään ollut, kunhan kävin hiukan pyörähtämässä. Tai olihan sitä tarkoitus mennä taas leffaan, katsomaan uusin Resident evil -leffa. Ensin piti hankkia perinteiset leffaeväät, eli Lemon light ED:iä ja herkullinen proteiinipatukka.

Patukan kävin taas ostamassa Fit4You:sta missä samalla tsekkasin uusia Eckon vaatteita. Ihan siistejä uusia T-paitoja oli tullut ja muutama komea hupparikin. Pitäisiköhän sitä taas piakkoin hankkia jotain kivaa uutta vaatetta… Eckon pipo on ainakin pakkohankinta 🙂

Elokuvissa käväisin katsomassa uuden Resident Evil Afterlife -leffan.

Aikalailla samaa huttua se oli kuin edellisetkin Resident evil -leffat. Alice etsii lähes autiossa maassa eloonjääneitä ja tasitelee zombeja vastaan. Kaiken takana häärii tietenkin Umbrella Corporation. Mukava juttu on, että leffan alussa Alicen elimistön T-virus solut kuolevat ja Alice menettää erityisvoimansa ja nopeutensa ja muuttuu jälleen ihmiseksi. Se ei silti juurikaan hidasta zombien tappamista…

Toinen uudistus on 3D-teknologia, mikä taas on mielestäni muutos huonompaan suuntaan. Itse 3D efektit eivät niinkään häiritse (mitä nyt aseiden suuliekit näyttävät todella typeriltä), mutta minua nuo lasit häiritsevät. Ne eivät niinkään paina tai ole epämukavat, mutta jotenkin ne vaan siinä naamalla häiritsevät. Katsonkin elokuvat mieluummin perinteisenä 2D:nä ilman laseja kuin 3D:nä nuo hökötykset päässä.

Olen muutenkin mietiskellyt tuota 3D-villitystä ja sitä, miten oli suuri onni, että esimerkiksi upeat Taru sormusten herrasta -elokuvat tehtiin 2D-teknologian huippuaikana. Ne tulevat näyttämään upeilta vielä vuosienkin kuluttua. Toisin on näiden ensimmäisten 3D-elokuvien kanssa. On auttamaton tosiasia että 3D-teknologia on vasta alkutaipaleellaan ja nämä ensimmäiset 3D-elokuvat tulevat näyttämään teknologian huiman kehityksen myötä muutaman vuoden kuluttua todella kököiltä.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta