Kuume on takana, tänään alkaa taas treenit!

Viime viikolla olin pitkästä aikaa kunnon kuumeessa. Vihaan olla kipeänä (kuka ei?), olo on huono, ei voi tehdä muuta kuin maata. Ja mikä pahinta, ei voi treenata. No nyt olo on jo niin hyvä, että tänään menen treenaamaan. Innolla jo odotan salille pääsyä… Saa nähdä miten treeni kulkee…

Käväisin jokin aika sitten tilaamassa uuden kahdenistuttavan lepotuolin/sohvan. Tuo tulee ”leffahuoneeseen” entisen samanlaisen, mutta yhdenistuttavan tilalle. Eihän sellaisessa yhdenistuttavassa tällainen wannabe-bodari mahdu istumaan… Tosin eiköhän niitä elokuvia edelleen enimmäkseen tule olohuoneessa katseltua, siellä kun on isompi telkkari… Mutta on tuossa kyllä mukava lekotella…

Laitan tänne hiukan kuvia tuosta leffa/pelinurkkauksesta kunhan se saadaan kuosiin…
Viikonlopun lehtiarvonta on suoritettu.
Episodi lähtee nimimerkille kipeänä myös ja Bodaus nimimerkille Tiina
Laittakaapa osoitetietonne sähköpostilla jari.autere @ gmail.com (poistakaa välilyönnit) niin laitan lehdet postiin. 
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kuume on takana, tänään alkaa taas treenit!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta