Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme…

TÄÄLLÄ valittelin miten ei vikonloppuna treenit kulkeneet, no tiistain rintatreenin jälkeen syy selvisi. Rintatreenin sai vedettyä ihan hyvin, treeni kulki ja tuntui hyvälle. Sitten kun piti siirtyä ojentajaan, alkoi homma hiipua. Ojentajatreenin lopetin kesken kun siitä ei vaan tullut mitään.

Suihkun kautta lähdin ruokakauppaan. Kaupassa olo vaan huononi ja huononi, kotiin päästyäni mittasin kuumeen, mittari näytti 38,2. Illan mittaan lämpö nousi ja nousi, korkeimmillaan taisi olla jonkin verran yli 39. Nyt tässä on makailtu sohvalla pari päivää sairaana, juotu teetä ja syöty Jaffa-keksejä (lapsesta asti ne on minut kuumeesta parantaneet…) Välillä olen hytissyt kylmissäni ja välillä hikoillut kuin pieni sika. Joka paikkaa on särkenyt. Nyt alkaa pikkuhiljaa olokin jo parantua.

Treenaamaan uskaltaa varmaankin mennä seuraavaksi vasta joskus ensiviikolla… Tässä lepäillessäni surffailin hiukan netissä ja mietiskelin uusia lisäravinteita. Päätinkin taas testata uutta treenilaturia vaikka tällä hetkellä käytössä olevaan N.O.K.O.oon ihan tyytyväinen olenkin…

Pistin Astmista tilaukseen purkin NVE Stacker 7 Phenylstack:ia

Tuo on saman valmistajan tuote kuin TÄÄLLÄ hehkuttamani Stacker 2 xtra energy shot

Tuo energy shot toimii minulla sen verran hyvin, että nyt onkin mielenkiintoista testata miten tuo uusi Phenylstack toimii. Suositeltava päiväannos on kaksi kapselia, tosin käyttö suositellaan aloittamaan yhdellä kapselilla päivässä… kuulostaa hyvälle… Raporttia tuotteesta laittelen tänne saatuani sitä jonkin aikaa testattua 🙂

Tässä sairastaessa on tullut luettua lehtiäkin ja nyt olisikin seuraaville lukijoille tarjolla niin uusin numero niin Episodi-elokuvalehdestä kuin Bodaus-lehdestäkin. Laittakaapa siis kommenttiboksiin kumman lehden haluaisitte luettavaksenne niin arvon sunnuntai-iltana lehdille uudet omistajat ja ilmoitan voittajat maanantaina.

Nyt takaisin sohvalle…

Metallisydän

16 vastausta artikkeliin “Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme…”

  1. Todella ärsyttävää keskeyttää treenit sen takia et tajuu jonkun flunssan puskevan päälle. Toivottavasti menee pian ohi.Bodaus lehti täälläkin kiinnostais :)siiprikko

  2. Oulusa tänään lauantaina Body&Fitness -kisat puolilta päivin, noin sata kilpailijaa. Kalevassa juttu, Oulusta esim Pia Junttila 39v, 162cm, 47-49 kg, ! Liekö Sannuli mukana ?? jospa katsomaan..tv , pal

  3. ..kaverilla oli kuumetta kanssa, muitakin oireita, kipua jäsenissä, päässä, ilmeisesti jänisrutto !! Itikka pistänyt isoon varpaaseen. Jonoa oli Madetoja- saliin, liput 30e.. kävin katsomassa tilanteen. Tiukkoja poikia ja tyttäriä käyskentili ympäriinsä, riitti tällä erää! Junttila hox Paula !!pal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta