Viikonlopun treenit

Todettakoon alkuun että viikonloppuna treenit eivät luistaneet. Seuraavassa koitan hiukan selitellä, miksi näin oikein kävi…

Perjantaina pääsin töistä puolen yön aikaan. Yritin mönkiä mahdollisimman nopeasti nukkumaan, mutta eihän se uni tullut. Niinpä lueskelin Harry Potteria kahteen asti. Aamulla kuitenkin kello soi jo yhdeksältä ja suuntasin isäukon kanssa vanne- ja rengasostoksille. Hiukkasen lyhyiksi siis jäi yöunet…

Vanteiden valitseminen oli hankalaa, mutta lopulta sain kuitenkin autoon uudet kesävanteet renkaineen tilattua…

Rengasliikkeestä suuntasinkin sitten suoraan Pulsille jalkoja treenaamaan. Jo alkuasetelmat oli heikot, olin umpiväsynyt eikä minkäänlaista treenilaturia tullut mukaan. No, sisulla lähdin puskemaan treeniä läpi.

No eihän se treeni mihinkään kulkenut. Ensin kyykkyä ilman varmistajaa, ei voinut vetää sarjoja failureen. Sitten askelkyykkyä, piti ottaa viimekertaa pienemmät painot kun ei vaan jaksanut. Jalkaprässit oli erilaisia kuin omalla salilla niin johan tuntui ettei niilläkään saanut kunnolla tehtyä. Reidenojennus koneesta loppui painopakka kesken… Juuri kun olin lyömässä hanskoja tiskiin, löytyi se treenin pelastus, nimittäin takareisikone.

Omalla salilla kun on vaan sellainen istuvassa asennossa tehtävä takareisilaite, olin taivaassa päästessäni tämän laitteen kimppuun. Takaredet tulikin treenattua oikein kunnolla 🙂

Siinä olikin lauantain treeni, edelleen väsyneenä suuntasin töihin.

Lauantaina minun piti päästä töistä taas puolen yön aikaan, mutta kuinkas ollakkaan, sen kummemmin syitä erittelemättä, (lastensuojelulaitoksessa aina sattuu ja tapahtuu…) pääsin lähtemään kotiin vasta kolmelta yöllä.

Yöunet jäivät siis taas melko lyhyiksi ja pitää tunnustaa että aamulla tuli painettua torkkua kerran jos toisenkin… siispä aamun aikataulu meni uusiksi. Enää en ehtinyt lähteä Poriin Pulsille kuten oli tarkoitus, vaan suuntasin omalle salille tekemään nopeatempoisen olkapää/hauis-treenin ennen töitä. Tällä kertaa muistin jopa laturin, joten energiaa kyllä riitti. Treeni jäi kuitenkin aika lyhyeksi ja hutaisten tehdyksi kiireen takia.

Nyt on kuitenkin pari vapaapäivää edessä ennen yövuoroja. Jospa vaikka tämän maanantain ihan vain lepäilisi kunnolla…

Bodylehti-arvonnassa piposta nousi Karppa the GREAT:n nimi, taitaapa olla tuttu kaveri, joten tällä kertaa voin toimittaa lehden ihan henkilökohtaisesti 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta