Taas juttua vaatteista…

Tilasin tuossa jokin aika sitten Topmass:sta Gazozin farkut ja shortsit. Olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen 🙂 Molemmat on todella tyylikkäät ja korkealaatuiset. Shortsit onkin olleet kovassa käytössä nyt kesähelteillä…

kesa_003

Farkuille taas alkaa kohta löytyä käyttöä kun ilmat viilenee ja syksy tulee. Selailinkin taas Topmass:n sivuja ja suunnittelin seuraavia tilattavia 🙂 Gazozilla on todella paljon hienoja farkkuja, vaikea valita kun kaikkia ei voi ostaa… mutta ainakin nämä pitää hankkia:

 
 
Jälkimmäiset on uudesta Kesä ja syksy 2010 mallistosta. Uudessa mallistossa on myös paljon T-paitoja ja huppareita, käykääpä tsekkaamassa suosikkinne Topmass:n sivuilta!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Taas juttua vaatteista…”

  1. Toivottavasti nuo farkut istuu sun päälle paremmin kuin tuo farkkumallina olleen. Mää ymmärrän jos pikkulapsilla lököttää housut ja lahkeita käännetään, mutta raavailla miehillä se on pelkästään hassua. – Nadja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta