Back in business

Oulun reissu on takana, siitä juttua luvassa myöhemmin tällä viikolla. Nyt kuitenkin palataan taas normaaliin arkeen, mitä se sitten onkin näin kesälomalla… no ainakin kovia treenejä!

Tänään on edessä jalkatreeni ja huomenna olkapäät ja hauikset. Kyllähän Oulussakin käytiin pariin kertaan treenaamassa kaiken muun tekemisen ohella. Ihan hyvin kulki treenit sielläkin mutta on se oma sali aina oma sali. Siellä on tutut laitteet ja voi valmiiksi suunnitella mitä tulee tekemään. On tässä tarkoitus lomalla vielä tehdä tutustumiskäynti yhdelle Porin salille jolla en ole ennen käynyt, mutta nyt pitää päästä omalle salille vetämään pari ultrakovaa treeniä 🙂

Tilasin tässä CDON:sta muutaman Blu-Ray:n ja kun eurolla sai mukaan DVD:n pitihän sellainen mukaan napata. Ikävä kyllä kun paketti saapui, havaitsin että kyseisessä leffassa ei ole ollenkaan suomitekstitystä. (kun sitten jälkeenpäin katsoin niin kyllähän se siellä nettisivulla oli mainittukin…) Kyllähän sitä nyt leffan katsoo ilman tekstitystäkin, mutta ei siitä ihan yhtälailla nauti kuin tekstitetystä. Nyt siis olisi tarjolla ensimmäiselle halukkaalle, riittävän kielitaitoiselle Sinkkuelämää-DVD. EI muuta kuin kommentti kommenttiboksiin niin leffa on sinun, siis mikäli olet se ensimmäinen 🙂

(ja vielä selvyyden vuoksi: tilasin tuon leffan Paulalle, en itselleni… uskokoon ken haluaa…)
Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Back in business”

  1. Laitappa Kaisa osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan leffan postiin.

  2. Ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta ajattelin kysyä, että mitä koko sulla on nuo Ecko -hupparit? Onko koot kuinka reiluja, mietin vaan tilaanko L:n vai XL:n.

  3. Ok. Koot vastaa varmaan aikalailla Gaspin kokoja. Malli on vielä vähän etsinnässä. Muutenkin aika heikosti löytyy suomalaisista nettikaupoista noita.

  4. Kyllä Gaspin koot on hiukkasen reilumpia, ei kuitenkaan hirveesti. On tosiaan aika heikosti vielä Suomesta saatavilla, mutta mitä tuossa olin maahantuojaan yhteydessä, alkaa Ecko kohta lyömään itseään todenteolla läpi Suomessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta