Arvonta suoritettu!

Nyt on arvonta suoritettu, ja voittajat ovat… nääh, kirjoitellaanpa ihan muuta ensin ja paljastetaan voittajat vasta lopuksi! (Äläpä rullaa suoraan alas!)

Kesäloma on nyt siis menossa, loma alkoi mukavasti Karmarockilla (juttua oli TÄÄLLÄ) ja jatkui mukavasti reissulla Ouluun. Oulussa ollaan tälläkin hetkellä, kirjoittelen tätä Paulan isän tietokoneella. Oma kirjoituksensa tästä Oulun reissusta on tulossa ensiviikolla. Luvassa juttua myös ulkomaanmatkasta, tänään mennään nimittäin käymään Haaparannassa, luvassa siis matkaraportti matkaraportin sisällä!!!

(Omat kuvat on vielä kamerassa, joten joudutte tyytymään netistä haettuihin…)
Takaisin Ulvilaan palataan sunnuntaina ja loma jatkuu vielä pari viikkoa. Luvassa on vielä ainakin reissua kesämökille ja paljon rankkaa treeniä, saapa nähdä mitä muuta sitä vielä keksii… 🙂
No päästetäänpä teidät jännityksestä ja kerrotaan arvonnan voittajat:
Voittoinahan oli Astmin lahjoittamat kreatiini ja treenilaturi.
Kreatiinin voitti Botsa!
ja
Treenilaturin voitti Make!
Laittakaapa molemmat osoitteenne sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poistakaa välilyönnit) niin laitan purnukat postiin osoitteet saatuani!
Voittajilta odotetaan jossain vaiheessa raporttia tänne blogiin tuotteiden toimivuudesta! Ja te muut, jotka tällä kertaa jäitte ilman voittoja: älkää masentuko, uusia arvontoja on luvassa tasaiseen tahtiin! Ja käykää ihmeessä surffailemassa tuolla Astmin verkkokaupassa ja pistäkä tilausta menemään!
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Arvonta suoritettu!”

  1. Oi ! Jos satutte ostoskeskuksessa käväseen ja törmätään niin ihan takuuvarmasti tarjoan molemmille joko erikoiskahvin tai jäätelöannoksen hienoista blogeista! (:

  2. På gränsen on suomen ja ruottin rajalla oleva yhteinen putiikki :q Sielä tuli tänään vähän hihhuloitua muttei näkyny tällä kertaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta