Penkkipaita

En ole koskaan kokeillut penkkipaitaa, vaikka paljon olen niistä kuullut puhuttavan ja nähnyt käytettävänkin. Isot pojat kertovat penkkituloksen paranevan penkkipaitaa käyttämällä kymmeniä kiloja.

Tuli työkaverin kanssa juttua penkkipaidasta. Työkaveri on nuorenpana ollut kova voimanostaja ja työkaveri toikin minulle vanhan penkkipaitansa kokeiltavaksi. Aika kiskominen siinä oli, että se saatiin päälleni, mutta niin vaan kävi 🙂

Aika jämäkältä tuntui vaikka paita oli työkaverin mukaan minulle löysä, hän on itse käyttänyt sitä noin 110 kiloisena ja itselläni kun tuo paino on alle satasessa. Paita on kuulemma tarpeeksi tiukka kun sen päälle pukemiseen tarvitaan kolme miestä…

No salilla en tuota kokeillut mutta kai siitä apua olisi ollut 🙂

Treeni on taas kulkenut oikein mukavasti, treenit on olleet kovia ja paikat on pysyneet kohtalaisen ehjinä. Ainahan sitä jotain kolotusta jossain on, mutta mikään ei ole isommin haitannut treenaamista. Kesäloma on nyt menossa joten ei työkään haittaa treenaamista 🙂

Muistakaapa muuten osallistua arvontaan!

Osallistumisaikaa on perjantaihin asti, jolloin arvon voittajat. Palkintoina on kreatiinia ja treenilaturia! Arvonta löytyy TÄÄLTÄ! Palkinnot on lahjoittanut Astmi. Tsekatkaapa Astmin verkkokaupan valikoimat täältä!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta