Karmarock 2010

Lauantaina oli taas kesäni kohokohta, nimittäin Karmarock Harjavallassa!

Karmarock järjestettiin tänä vuonna 19. kertaa. Itse olen ollut mukana 12-13 kertaa. Ensimmäistä kertaa siinä 95-96 ja sen jälkeen on vain kahtena vuonna jäänyt Karmarock väliin kun samana päivänä on ollut ystävän häät (vuodessa on 52 viikonloppua ja joku päättää mennä naimisiin juuri Karmarock-viikonloppuna… en ymmärrä…) Karmarockista onkin muodostunut vuosien myötä kesäni kohokohta. Karmarockissa tunnelma on todella mahtava, ihmiset ovat iloisia ja kaikki kavereita keskenään.

Lauantaina hypättiin Ulvilasta linja-autoon ja hurautettiin Harjavaltaan kylmälaukut mukana. Kylmälaukkuihin oli ladattu mukaan niin nestemäistä kuin kiinteääkin evästä 🙂 Karmarockissa levitettiin viltti nurmikolle ja alettiin nauttia eväistä, musiikista ja hyvästä seurasta. Olimme Paulan kanssa liikkeellä siskoni ja hänen miehensä kanssa.

Meillä olikin todella mukavaa, välillä käytiin katsomassa joitakin bändejä lähempää ja välillä haukattiin hiukan eväspatonkeja odotellessamme illan kohokohtaa, Maj Karman tämän vuoden ainoaa keikkaa.

Maj Karman keikan biisilistaa sai äänestää Maj Karman nettisivuilla etukäteen ja bändi esittikin 12 eniten ääniä saanutta biisiä. Ilokseni mukaan oli päässyt monia vanhempia suosikkibiisejäni uusien hittien lisäksi. Erityisen iloinen olin kun ilmoille kajahti mikäs muukaan kuin Metallisydän!

Kyllä oli taas kaiken odotuksen arvoinen festari. Nyt pääseekin odottelemaan ensikesää ja Karmarockia numero 20!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta