Gazozia!

Kuten ne, jotka ovat enemmän blogiani seuranneet tietävät, olen melkoinen vaatefani. Uusia vaatteita tulee hankittua hiukan liiankin usein. Taas tuli tilattua hiukan pöksyjä…

Farkkujen osalta suosikkimerkkini on jo pitkään ollut Gazoz. Gazozin farkut on mielestäni todella siistejä, tavallisten mallien lisäksi löytyy paljon erikoisempiankin malleja ja koot riittävät isommillekin reisille (ja sopii tällasille risukintuillekin…)

Nyt löysin nettiä selaillessani uuden Gazozin farkkuja myyvän verkkokaupan, Topmass:n ja siellä oli noita Gazozin farkkuja vieläpä reilusti alennetuilla hinnoilla… Gazozin farkut halvimmillaan alle kahdellakympillä! Eipä siinä juuri kyennyt itseään pidättelemään, tilaus oli laitettava menemään… 🙂

Teki mieli tilata vaikka mitä, mutta hiukan sain itseäni hillittyä, tilasin yhdet farkut ja yhdet farkkushortsit (toivotaan että helteet jatkuu…). Otetaan uutta tilausta sitten jonkin ajan kuluttua. Pakko noita mielettömiä alennuksia on vielä hyödyntää… Tällaiset tilasin tällä kertaa:

Farkut
Shortsit
Laittelen tänne kuvia kun paketti saapuu 🙂
Kannattaa käydä kurkkaamassa nuo Topmass:n sivut, on nimittäin todella makeita kuteita, farkkujen lisäksi löytyy reisitaskuhousuja, huppareita, T-paitoja, kenkiä, vöitä yms. Ja naisille löytyy tietenkin oma farkkumallistonsa 🙂
TÄSTÄ pääsee verkkokauppaan ja TÄSTÄ suoraan noihin erikoistarjouksiin ja TÄSTÄ naistenmallistoon. Jatkossa Topmass:n verkkokauppaan pääsee tuota oikeassa reunassa olevaa banneria klikkaamalla.
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Gazozia!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta