Heti kun kädet tulevat likaisiksi, alkaa nenää kutittaa…

Olen nyt ollut tällä viikolla kolmena iltana auttelemassa siskon miestä, he kun rakentavat pihalleen uutta terassihommelia. Viikonloppuna pihaa oli kaivamassa kaivinkone, minkä jälkeen pihaan leviteltiin 40 cm paksuudelta soraa, jonka päälle levitettiin asennustuhka, jonka päälle sitten viimein asennetaan tuo laatoitus.

Aika hommaa siis, ainakin tällaisille ei-niin-ammattilaisille. Aika paljon menee aikaa suunnitteluun ja pieneen näpertämiseen, mutta kyllä sitä jonkin verran valmistakin saatiin aikaiseksi.

Paljon on vielä tehtävää, tuosta terassilta kun tulee vielä reilun 10 metrin mittainen pihapolku, joka myös laatoitetaan samaan tyyliin. Lopputulos tulee olemaan kyllä melkoisen komea, aika paljon työtunteja ja hikeä siihen kyllä vielä vaaditaan.

On kyllä ollut todella mukava touhuilla ulkona, sää kun on ollut aivan mahtava. Muiden mielestä on ehkä ollut liian lämmin, mutta itse olen nauttinut kun hiki on virrannut oikein kunnolla 🙂

Hiki on virrannut kyllä salillakin, siellä kun ei ole mitään kunnollista ilmastointia… Treenit on kuitenkin sujuneet todella hyvin. Kai se dieetistä luopuminen ja pieni painon nousu on saanut aikaan nousua myös tuloksissa. Osittain kyllä uskoisin vaikutusta olevan myös Astmista tilaamallani treenilaturilla, N.O.K.O:lla. Hyvin antaa puhtia treeniin, vaikutuksen todella tuntee.

Olen tuota laturia suositellut myös parille treenikaverilleni ja tarkoitus olisikin tässä lähipäivinä laittaa uutta tilausta Astmiin ja tilata koko porukalle treenilaturit. Saa nähdä tarttuuko mukaan jotain muutakin… Kyllä tuo 65 euroa ainakin rikki pitää saada että tilauksen saa postikuluitta 😉 Toisaalta taas yli 100 euron tilauksesta saisi lisäksi 6 euron alennuskoodin seuraavaa tilausta varten…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta