Uusi menopeli

Pitkään olen haaveillut uudesta autosta, en vaan ole oikein tiennyt minkälaisen auton haluaisin. Yksi haave on ollut Audi TT ja sellaisenkin hankkimista harkitsin vakavasti, lopulta kuitenkin järkiperäistin suunnitelmiani hiukan ja jätin TT:n pois laskuista. Pitkään haaveissani on ollut myös pikku-Volvo ja sellaisen sitten päätin hankkia. Jonkin aikaa meni ennen kuin sopiva yksilö löytyi, mutta nyt sellainen seisoo pihassa.

Nuo rumat lisävalot otan pois kunhan löydän jostakin pienet kumitulpat puskurin yläosaan tehtyihin reikiin (kuka idiootti laittaa lisävalot ruuveilla kiinni puskuriin?). Myös uudet vanteet kesärenkaille pitäisi löytää ja siirtää nyt kesärenkailla olevat vanteet talvirenkaisiin. Takalasit voisi myös tummentaa… otan mielelläni vinkkejä vastaan jos joku tietää Porin seudulla hyvän firman joka laittaa tummennuksia 🙂
Ensimmäisesssä kuvassa taustalla oleva farmari-Megane on muuten myytävänä… ostajaehdokkaita voi ohjata tännepäin 🙂
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Uusi menopeli”

  1. Ei tämä onneksi aivan pikkuinen ole,ettei käy kuin paikalliselle voimailijalle -80 luvulla.Oli kuulemma pyöritelly 127 fiudea humalassa katonkautta ympäri tarinan mukaan.Menee tosiaan monestia autot piloille kaikkein tuunaajien takia,hattuhyllyt sahattu reikiä täyteen ja valoja porailtu puskureihin ylös ja alas ja johtoja on kuin spagetti kattilassa.

  2. Porin karjarannasta löytyy sellainen paikka kuin JA & D Autopalvelu, jossa on ainakin moni tuttuni on laitattanut tummennukset autoonsa. Ihan pätevää jälkeä venäjän pojat kuulemma tekevät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta