Juhannus, ohi on!

Mukavasti se Juhannus sitten lopulta meni, ei tullut tappeluita, ei jouduttu putkaan ja sunnuntaina tuli treenattuakin.

Perjantai sujui suunnitelmien mukaan grillaillen ja musiikkia kuunnellen. Ruoka ja seura oli hyvää, tosin musiikin taso oli välillä hiukan heikkoa. Joku halusi välttämättä kuunnella välillä Klamydiaa… ei kelvannut mun Maj Karmat ja muut KUNNON musiikit…

Illalla päädyttiin Poriin jokirantaan katsomaan kokkoa.
Lauantaipäivä menikin pitkään nukkuessa ja sohvalla loikoillessa. Ystäväni soitteli iltapäivällä jos olisin lähtenyt treenailemaan, mutta päädyin vain loikoilemaan koko lauantain. Sinänsä poikkeuksellista minulle, että yleensä ei treenit jää kyllä väliin, oli sitten Joulu tai Juhannus.
Sunnuntaina sitten paikattiin sekin epäkohta ja kävin vetäisemässä kunnon treenit. Minulla oli vuorossa rinta/ojentaja-treeni ja paaaljon erilaisia erikoistekniikoita, kuten supersarjoja, pudotuksia jne.
Nyt on siis paluu normaaliin arkeen suoritettu. Ihan hyvin tuntui treeni kulkevan.
Muistakaapa muuten hyödyntää Astmin alennus Metallisydämen blogin lukijoille. Kampanja on voimassa kesäkuun loppuun, vielä siis ehtii tilata! Ohjeet alennuksen saamiseksi TÄÄLLÄ.
Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Juhannus, ohi on!”

  1. Hyvä toi kakkoskuva, näyttää ku joku ois sytyttäny kokon veneeseen! 😀 (Jussina hyvin mahdollista) :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta