Juhannus on ovella…

Pari edellistä Juhannusta olen viettänyt rokkia kuunnellen festareilla. Nyt olen kasvanut aikuiseksi (Hah!) ja olen mieluummin kotosalla hyvässä seurassa. Siskoni on miehensä kanssa tulossa kanssamme grillailemaan, pelailemaan ja saunomaan perjantai-iltana.

Tarkoitus on tosiaan saunoa, pelailla erilaisia ulkopelejä, kuunnella hyvää musiikkia, syödä grillattua kanaa ja herkullista salaattia sekä ehkä myös juoda hyvin. Jos illalla jaksetaan, tallustellaan katsomaan kokkoa rantaan. Tärkeintä on kuitenkin hyvä fiilis ja yhdessäolo. Mukavan leppoisa Juhannus siis luvassa.

Toki homma voi mennä toisinkin. Ilta aloitetaan parilla tiukalla snapsilla ja mennään saunaan. Saunassa isäntä kaatuu ensimmäiseksi kiukaaseen polttaen vasempaan pakaraansa hienon Harvia-tekstin. Saunan jälkeen mennään grillaamaan, rokki soi täysillä, kanat palaa ja makkarat jää kylmiksi. Onneksi olut sentään on lämmintä. Jonkunlainen riita saadaan varmasti aikaiseksi, jos ei keskenämme niin jonkun naapurin kanssa, todennäköisesti siitä täysillä soivasta rokista. Riita menee luonnollisesti perisuomalaisesti nyrkkitappeluksi. Ne jotka eivät riidan jälkeen joudu putkaan sammuvat ennen kokon sytyttämistä pihakeinuun.

Saapa nähdä kumpi hahmotelma on lähempänä totuutta 🙂 Varmaa on kuitenkin se, että sunnuntaina taas treenataan täysillä!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!
.
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta