Jalkapallon MM-kisat

Ihan aluksi: Jotta päästään kunnolla kisatunnelmaan, klikkaa TÄSTÄ ja jatka sitten lukemista.

Olen todella epämiehekäs ja muutenkin outo (ei varmaan tullut yllärinä kenellekään) koska minua ei nuo jalkapallon MM-kisat kiinnosta pätkääkään. Kuka jaksaa katsoa 90 minuuttia peliä, jossa ei tapahdu juuri mitään? Palloa potkitaan pitkin kenttää ja maalia kohti tulevat vedot voidaan tiivistää 5 minuuttiin. alkusarjan peleissä saattaa olla jotain katsottavaakin kun Hollanti pieksee jonkun Etelä-Kazakstanin 5-0 mutta mitä pidemmälle peleissä päästään ja mitä tasaväkisempia pelit on sitä tylsemmäksi menee, verkko saattaa hyvällä tuurilla heilahtaa kaksi kertaa. Muuten katsellaan kahden joukkueen pulolustusvoittoista peliä.
Ja jalkapalloon kuuluu tietysti myös filmaaminen. Sen typeryydestä en jaksa edes kirjoittaa. Jokainen tietää miten hölmöä on kun aikuinen mies kaatuu ja itkee kentällä jalkaansa pidellen ja seuraavassa hetkessä juoksee taas kentällä kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Vaikken jaksa jääkiekkoakaan telkkarista katsoa, siinä sentään tapahtuu koko ajan ja kun taklataan, taklataan kunnolla. Melkein tulee ikävä jääkiekon MM-tai Olympiakisoja joiden matsit ovat sentään vauhdikkaita ja maalirikkaita. Eikä taustalla soi koko ajan tuo niin ihana pärinä… Eikö sitä nyt saatana voi välillä olla puhaltamatta siihen torveen!
No on noissa kisoissa sentään yksi kiinnostava persoona, Maradona.
Välillä tuntuu että kentän laidalla tapahtuu Argentiinan peleissä enemmän kuin itse kentällä. Jos tuo torvien pärinä ei ärsyttäisi niin paljon, voisi ihan Maradonan takia katsoa jonkun Argentiinan pelin.
No, pari viikkoa vielä ja taas on rauha maassa seuraavat neljä vuotta.
Täällä oli arvonta, jossa palkintona oli uusin Body-lehti. Arvonta on nyt suoritettu ja voittaja on Ninni! Laitappa Ninni osoitetiedot sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehden postiin!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Jalkapallon MM-kisat”

  1. Aah! Ei ollu kyllä kaukana etten ois heittäny ikkunasta läpi näyttöäkö pamahti tuo pillipiipari tuohon alanurkkaan töräytteleen X-O Kaiken pahan lisäksi tunnelma kaksinkertastu kun koitin saaha sen pois painamalla toisen kerran.. :q

  2. Hah, reaktiosi oli suunilleen sama kuin omani joka kerta kun telkkarista alkaa kuulua tuo pärinä 🙂 Yleensä hakkaan paniikissa kaukosäätimen nappuloita saadakseni sen hiljenemään ja jos muu ei auta kiskaisen virtajohdon seinästä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta