Nyt pysyy housut ylhäällä…

Oltiin tässä eräänä päivänä käymässä kaupungilla ja satuttiin taas vaihteeksi poikkeamaan Porin Fit4You:hun. Siellä tulee poikettua aika pitkälti jokaisella kaupunkireissulla ja melkein joka kerta jotain tarttuu myös mukaan. Tällä kertaa kävi niin, että huomasin hyllystä upean Gasp:n vyön ja pakkohan se oli ostaa…

vyo
 
Kyllä nyt kelpaa taas nostella paitaa (kunhan muistaa vetää vatsaa sisään ettei roiku vyön pällä…)
vyo2
 
 
Treenitkin on kulkeneet ihan mukavasti, mitä nyt vasemman käden forkku on vaihteeksi ärsyttävän kipeä. Minulla on ollut pidemmän aikaa ongelmia noiden forkkujen kanssa, välillä on molemmat kipeinä, välillä vaan toinen. Nyt on vasemman vuoro.
 
Ei siinä mitään, pienet kiputilat ja vaivat kuuluvat tähän lajiin, mutta siinä vaiheessa alkaa ärsyttää kun kipu haittaa treenejä ja nyt haittaa. Hausitreeneissä forkku kipuilee alussa niin paljon, ettei hauikseen saa kunnon tuntumaa kun sarjat pitää lopettaa kesken forkun kipuilun takia. Lopputreenissä kun forkku menee pumppiin, alkaa saada tuntumaa hauikseenkin. Kai siellä jonkinlainen tulehdus on kun pelkkä hauiksen jännittäminenkin on hankalaa forkun kipuilun takia…
 
 
Uusin Body-lehti on luettu ja joutaa seuraavalle lukijalle. Laitetaan siis arvonta pystyyn.
 
 
 
Kaikki tähän kirjoitukseen lauantai-iltaan (19.6.) mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan. arvonta suoritetaan sunnuntaina ja siitä on sitten voittajalla viikko aikaa ilmoittaa sähköpostitse osoitteensa minulle niin laitan lehden postiin.
Metallisydän

15 vastausta artikkeliin “Nyt pysyy housut ylhäällä…”

  1. Olisi kiva tsekata toi Body-lehti. Ei ole koskaan tullut selailtua kyseistä lehteä läpi, että onko sillä antia tällaselle tavispunttimimmille :D-Ninni

  2. wallju: Niin munkin mielestä ;)Anu: illuusiota… ;)Elina: Tänks!Anonyymi: Hintaa taisi olla vajaa kolmekymppiä.Ninni: Kyllä siitä löytyy kaikenlaista kivaa myös meille taviksille :)Pek: Jeps 🙂

  3. En osallistu kilipailuun, mut Khuul, pakko ostaa kans tommonen vyö! En muistanukkaa et gaspilla oli tommosia 🙂

  4. Nojoo, kyllä kelepaa nyt paitaa nostella. Pakkohan sitä nyt on kokkeila, että jos osus arpaonni kohille. =)- Suvi

  5. Jahas, voishan sitä Body -lehteenkin tutustua, saisi jotain vertailupohjaa tuohon ProBodyyn.-HP

  6. Ite kuolaan tasasin väliajoin fit4you:n valikoimaa, lähinnä netissä tosin, ja haaveilen opiskelijaelämän loppumista… olishan siellä vaikka mitä ihanaa 😀

  7. osallistuisin arvontaan:) kivaa blogia pidät, tää on ihan yks lemppareista.

  8. Sampe: Suosittelen myös Gaspin pyyhettä, sairaan siisti eikä hintaa ole sen enempää kuin perus finleissoneilla :)Suvi: Arpalippu lisätty pipoon :)HP: Hiukan erilaisia, mutta hyviä lehtiä molemmat.Syrjis: Jep!Hetukka: Siellä on tosiaan vaikka mitä kivaa…sk: arpalippu lisätty!tenar: Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta