Tehoa treeniin!

Tänään on nyt sitten viimeinen koulupäivä toistaiseksi, iltapäivällä saan kouraani todistuksen suorittamastani täydennyskoulutuksesta. Siitä ehkä myöhemmin hiukan enemmän…

Nyt kuitenkin palataan eiliseen päivään ja sen treeniin. Kävin eilisen koulupäivän jälkeen treenaamassa olkapäät ja hauikset. Nyt minulla on menossa kevyt viikko (treenijaosta tulossa oma kirjoitus lähiaikoina…), tarkoittaen sitä että treenaan sen verran pienemmillä painoilla, että saan joka sarjassa tehtyä 12-15 toistoa. Se vaatii kohdallani joissakin liikkeissä reiluakin painomäärän pudotusta, normaalisti kun teen 6-8 toiston sarjoja (isoilla painoilla luonnollisesti…).

Vuorossa oli tosiaan olkapää ja hauistreeni. Olkapäätreeniin olen ottanut uuden liikkeen, nimittäin niskantakaapunnerruksen. Olkapääni ovat sen verran herkästi kipeytyvät, että en ole uskaltanut tuota niskantakaapunnerrusta juurikaan tehdä. Se sopii nyt kuitenkin hyvin erityisesti tälle kevyelle viikolle kun painomäärä, ja näinollen myös loukkaantumisriski, on pienempi.
Hauistreeniin otin myös uuden liikkeen kokeiluun. Bongasin liikkeen Bull Mentulan treenivideosta (video täällä).
Liikkeessä maataan vinopenkillä vatsallaan ja tankoa roikutetaan käsillä alaspäin, mistä tehdään hauiskääntöjä ilman tukea. Eihän tuosta selityksestä tajunnut kukaan mitään, katsokaa siitä videosta! Kyseinen liike alkaa siinä neljän minuutin paikkeilla. 
On muuten liike jossa ei huijata sitten yhtään. Ja hyvin meni liike perille. Hyvin meni itseasiassa ihan koko treeni perille. Lihakset menivät pumppiin jo ensimmäisissä sarjoissa ja treenatakin jaksoi hyvin. Syynä siihen on varmasti uusi treenilaturini N.O.K.O.
Tein viikonloppuna tilauksen Astmiin ja eilen hain paketin postista. Tuon treenilaturin lisäksi tilasin kreatiinia ja tauriinia. Niiden olen kuullut toimivan ihan hyvin yhdessä, saapa nähdä kun ensin nyt latailen pelkällä kreatiinilla muutamanpäivän latausjakson ja otan sitten tauriinit mukaan, että tapahtuuko mitään… Jos jonkinlaista vaikutusta tuntuu tauriinista olevan, otan sen kyllä jatkuvaan käyttöön kreatiinin rinnalle, se kun on melkein ilmaista…
Käykääpä tsekkaamassa nuo Astmin lisäravinteet, kauppaan pääsee tästä. Kaikenlaista lisäravinnetarjousta löytyy Astmin etusivulta. Tarjouksessa muunmuassa juuri tuo tilaamani tauriini… Jossain vaiheessa tässä kerron sitten toimiiko tuo kreatiini+tauriini combo, kunhan saan kreatiinit ensin tankattua 🙂 Ja pakettihan tulee ilman postikuluja kun tilauksen summa ylittää 65 euroa!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Tehoa treeniin!”

  1. Itse tuli hurjassa nuoruudessa treenattua vuoro nostoin niskantakaa ja rinnalta,jossain vaiheessa oli joko tai nykyään treenaan vaan rinnalta.

  2. Ihan hyvältä vaihtelulta tuntuu tuo niskantakaapunnerrus, mutta enköhän minäkin vielä palaa tuttuun ja turvalliseen rinnalta punnerrukseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta