Dieettipohdiskelua ja vertailukuvia…

Aloittaessani tämän kevään dieetin, oli minulla painoa noin 103 kiloa (aloituksesta kirjoittelin täällä). Tarkoitus oli tiputtaa paino sinne noin 92 kilon paikkeille, niin että kireys olisi omaa silmää miellyttävä.
 
Pari ensimmäistä kiloa lähti heti nesteenä, jonka jälkeen kaksi kuukautta ehdin painoa tiputtaa sopivaa tahtia ja pääsin noin 96 kilon paikkeille. Sitten lähdimme viikoksi Vegasiin. Vegasissa kunnon syömisestä ei tullut mitään, kaikki ruoka oli rasvaista ja aika lailla tuli kyllä herkuteltuakin (jätskiä, suklaata yms.). Tosin käveltiin myös paljon, joten matkan aikana ei paino noussut.
 
 
Ongelmia tulikin vasta kotimaassa kun piti reissun jälkeen palata dieetille. Sepä ei ollutkaan enää niin helppoa. Kun olin viikon herkutellut, teki edelleen koko ajan mieli syödä herkkuja. Lisäksi tässä on ollut kaikenlaisia kissanristiäisiä, häitä yms. joissa oli pakko syödä muuta kuin omia dieettiruokia. Herkkusuu kun olen, repsahduksia tuli useampia…
 
Oman osansa vaikeuteen toi se, että tulokset salilla olivat tippuneet jonkin verran. Lisäksi omissa silmissä näytti siltä, että dieetti olisi vienyt pelkkää lihaa eikä rasvamäärä olisi vähentynyt juurikaan. Vyötäröllä näytti olevan samat makkarat vaikka paino olikin laskenut… No kunnon vertailu dieetin aloituskuviin tietysti auttoi itseä näkemään että oli sitä rasvaakin jonkinverran palanut.
 
 
(Kuvat otettu aamulla ilman minkäänlaista pumppia)
 
Tavoittelemaani kireyteen on kuitenkin vielä matkaa. Pitkään olin kahden vaiheilla jatkaako enää vai lopettaako jo tämä painonpudotus, alkaa syömään kunnolla ja saada taas ne tulokset treeneissä nousuun ja lihas kasvamaan.

Päädyin siihen, että jatkan vielä kesäkuun ajan dieettiä ja pyrin saamaan pois vielä sen pari kiloa päästäkseni tuohon alussa tavoitteeksi asettamaani 92 kiloon. Tosin tavoittelemaani tiukkuuteen en pääse noissa kiloissa, mutta riittäköön se nyt kuitenkin tälle vuodelle.

Kesän ajan sitten pyrin pitämään painon siinä noin 92 kilossa mutta syömään hieman vapaammin (ja reilummin). Syksyllä sitten nostetaan painoa taas parilla kilolla, kuitenkin maksimissaan siihen sataseen.

Toki suunnitelmat saattavat muuttua tilanteiden mukaan. Olen sellainen herkkusuu, että välillä tuntuu olevan mahdotonta jättää herkkuja syömättä. Tänäänkin söin töissä palasen täytekakkua, oli se niiiin hyvää 🙂

Yksi vaarallinen vaihe dieetilleni tulee olemaan silloin kun Astmin verkkokauppaan taas tulee maailman herkullisimpia proteiinipatukoita.

Joku noita joskus kehui paremmiksi kuin suklaapatukat. Menin sitten maistamaan ja se oli sitten menoa. Ei muuten kauaa kolme laatikkoa patukoita riittänyt… Olisin melkein valmis menemään sokkomakutestiin noiden proteiinipatukoiden ja joidenkin suklaapatukoiden kesken. Tuo Titan on oma suosikkini ja olen sitä mieltä, että se hakkaa useimmat suklaapatukat maussa sata-nolla! Eipä silti juuri heikompi ole Supremekaan…
Nuo patukat ovat nyt Astmista (ja maahantuojalta) lopussa, mutta ilmoittelen täällä heti kun niitä taas saa
tilattuani jokusen laatikon ensin itse… 🙂

astmi_bann_b2 (1)
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Dieettipohdiskelua ja vertailukuvia…”

  1. Jenkit ei vissiin ole liian kiinnostuneista meren yli tulevasta asiakaspalvelusta. Määhän laitoin jo tuolle valmistajalle viestiä ja meinasin tilata suoraan kotiin, mutta olisi mennyt turhan hankalaksi. Ja kun en oo noita patukoita vielä päässyt maistamaan en uskaltanut heti isoa satsia tilata. Mutta ainakin silloin sain selkeän kuvan, että valmistajalla niitä toki on eli onko tuossa nyt lievää vässyköintiä maahantuojilta? – N

  2. Jenkeistä tilaaminen taitaa olla yleisesti ottaen kohtalaisen hankalaa, monet firmat ei toimita ollenkaan Suomeen.En tiedä mistä toimitusvaikeudet johtuvat, toivottavasti saadaan noita herkkuja piakkoin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta