Särkänniemeen Särkänniemeen!

Käytiin eilen Särkänniemessä kun oli hieno ilma ja sattui olemaan vapaata.

sarkäaniemi 009
 
Jotenkin sitä on aika kullannut muistot, tai sitten nykyiset uudet laitteet on vanhempia heikompia. Tai sitten itse on vaan aikuistunut… No ei kai sentään!
 
Aika harvassa oli ne laitteet joihin olisi kiinnostanut mennä uudelleen, vanha kunnon vuoristorata ja Half pipe, siinä ne. Nuo oli myös juuri ne kaksi laitetta joissa otti edes hiukan vatsanpohjasta, se kun on mielestäni se hienoin juttu 🙂 Tiettyä nostalgiaa oli körötellä kummitustalon läpi, mikään muu ei ole kahteenkymmeneen vuoteen muuttunut kuin nimi, se on nykyään Orlochlessin torni… Myös törmäilyautot olivat tallella, tosin niillä ei saa enää törmäillä… Tukkijoki sentään oli ennallaan, itse vaan olin jo niin tylsä aikuinen, etten tahtonut siinä itseäni kastella…
 
Uudet laitteet (siis ainakin minulle uudet) eivät olleet mistään kotoisin. Jos Moto Gee, jossa istuttiin kuin moottoripyörän selässä, oli alkukiihdytystä lukuunottamatta tylsä, oli Trombi, jossa maattiin mahallaan, täyttä tuskaa. Trombissa vaan odotti että koska tämä kauheus loppuu.
 
Mikä noita laitteiden kehittelijöitä oikein vaivaa, eikö enää osata tehdä kunnollisia kieputtimia?
 
Toinen mikä minua tuolla mietitytti, oli noiden laitteiden nimeäminen. Kuka vastuullinen aikuinen päästää lapsensa ”Pikku hinaajan” kyytiin? Eikö se nyt olisi jo edesvastuutonta?
 
 
Entä mitä on liikkunut sen ihmisen päässä joka on nimennyt lasten huvilaitteen nimellä ”Tattiralli”? Siis mitä ihmettä? Luulisi että tuollainen ”huvilaite” houkuttelisi lähinnä pervoja vanhoja ukkoja…
 
 
Mutta mikä oli parasta koko reissulla? No tietenkin Delfinaario! Joku saattaa muistaakin miten Helsingin reissulla viihdyin Sea Worldissa ihastelemassa haita (jos et muista, virkistä muistiasi täällä), joten ei liene yllätys että tykkäsin katsella delfiinien polskintaa ja temppuja. Melkoisia veitikoita 🙂
sarkanniemi 006
 
Kokonaisuudessaan päivä oli onnistunut ja mukava, huvittelun lomassa syötiin pizzaa, pehmistä ja metrilakua niin kuin huvipuistossa kuuluukin. Palataan dieettijuttuihin lähiaikoina…
 
 
Bongasin tässä eräänä päivänä muuten Fintelligensin uuden videon ja mitäs vaatteita jätkillä olikaan päällään!?! Eckoa tietysti! Vaikken välttämättä jätkien musiikin fani olekaan, niin vaatteiden ainakin 🙂 Kuten huomaatte, Särkänniemessäkin mentiin Eckon huppari päällä ja aika paljon tuli ihailevia katseita (kyllä, hupparia siinä valitettavasti ihailtiin, ei minun muhkeita rintalihaksiani…)  
 
 
Tsekatkaapa Fintelligensin video alapuolelta ja lisää Ecko vaatteita täältä!
Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Särkänniemeen Särkänniemeen!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta