X-factor -voittaja (+arvontatulos)

Erehdyin viikonloppuna selailemaan Iltalehteä… Kerrottakoon tässä välissä etten ole ikänäni ostanut yhtään iltapäivälehteä, enkä kyllä aio ostaa jatkossakaan.

Silmiini osui erityisesti yksi juttu, nimittäin X-factor -voittajan huumeiden salakuljetusjuttu. Ei jumalauta, siis heppu on ”unohtanut” kertoa kisan järjestäjille että on tuonut maahan 26,6 kiloa huumausaineita (allekirjoitti sopimuksen jossa vakuutti kertovansa jos on syyllistynyt rikokseen). Ja mikä parasta, heppu on luullut tuovansa maahan salaattia… Siis mitä ihmettä, kenen se luulee olevan tyhmä ja uskovan tuon? Vai voiko ihminen itse olla niin tyhmä että luulee että ”ystävälliset miehet” maksavat matkan ja palkkion siitä, että joku hakee 26,6 kiloa salaattia Hollannista? Hohhoijaa…

Niin ja eihän se hepun mielestä ollut edes rikos, siitähän sai vaan sakkoja. Siis onko ihme jos Suomessa rikollisuus rehottaa jos 26 kilon huumausaineen salakuljettamisesta saa vaan sakkoja? Voi kiesus, ihme ettei selvinnyt pelkällä puhuttelulla!

”Silloin oli kovin syyllinen olo ja tunsin, että olen joku rikollinen.” Voi raukkaa, varmasti jäi pahat traumat kun ihan syyttä syyteltiin…

Siinä on meillä loistava uusi nuorisoidoli!

Arvontalaulu on taas raikunut ja elokuvan 21 uusi omistaja on löytynyt. DVD:n itselleen voitti Neea. Laitappa osoitetietosi sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan leffan tulemaan!
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “X-factor -voittaja (+arvontatulos)”

  1. Itse seurannut Suomipopin kautta jampan sähellystä,ei voi ymmärtää kans että miten tuommoinen voi unohtua.

  2. Se on nähnyt leffan Rahalla saa, eikä mielikuvitus ole riittänyt salaattia parempaan selitykseen.Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta