Las Vegas vol. 3 – The final chapter + arvonta

Täällä kerroin Las Vegasin matkasta yleisesti ja täällä ostoksistani. Nyt on viimeisen Las Vegas -kirjoituksen vuoro, aiheena kaverikuvat julkkisten kanssa.

Ennen matkaa suunniteltiin että Vegasissa mennään tutustumaan Golds Gymiin ja ehkä törmätään johonkin kuuluisaan bodariin, jonka kanssa päästään kaverikuvaan. No Golds Gym jäi käymättä ja bodarit tapaamatta. Yllätys meille oli että ihmiset kasinoilla olivat suurimmaksi osaksi ihan tavallisia kaduntallaajia T-paidoissaan ja lenkkareissaan, kaltaisiamme turisteja siis. Elokuvissa nähtyjä pukumiehiä ja julkkiksia turvamiehineen ei näkynyt.

No yhtenä päivänä kuitenkin osuttiin sellaiseen paikkaan, missä julkkiksia oli pilvin pimein ja kaverikuvia otettiin tietysti roppakaupalla. Harvoin sitä pääsee samaan kuvaan Jamie Foxxin tai Johnny Deppin kanssa…

Filmitähtien lisäksi halusi Snoop Dogg myös ehdottomasti kanssani samaan kuvaan…
Olisihan se tietysti ollut mahtava juttu törmätä johonkin oikeaan julkkikseen, mutta terävä lukija tietysti huomaa heti ettei nuo ole oikeita ihmisiä, vaan me käytiin Madame Tussaudin vahakabinetissa… Kivaa sekin kyllä oli. Kaikki tyypit oli pienempiä kuin olin kuvitellut, mikäli ne nyt oli oikeassa koossaan…
Laitetaanpa tämän viimeisen Las Vegas -jutun lopuksi Las Vegas aiheinen arvonta. Kaikkien tähän kirjoitukseen jotakin kommentoivien kesken arvotaan Las Vegasiin ja black jack -pöytiin sijoittuva elokuva 21 jonka päätähtenä touhuaa Kevin Spacey.
Kommentoimisaikaa on maanantaihin asti, jolloin arvon voittajan ja ilmoittelen nimimerkin täällä. Voittajalla on siten viikko aikaa ilmoittaa osoitetietonsa sähköpostilla minulle niin laitan leffan tulemaan.
Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Las Vegas vol. 3 – The final chapter + arvonta”

  1. Löysin blogisi tässä viime päivinä ja nyt olenkin alkanut selailemaan tätä muutaman kerran viikossa. Mielenkiintoisia juttuja, vieläkin enemmän haluisin kuitenkin lueskella juttuja treenihistoriastasi (mitkä ohjelmat toimineet parhaiten ym.), vieläkin enemmän ravinnostasi (esim. päivän ateriat) sekä mielenkiintoisimmasta, eli elokuvista! =)Joo ja ettei ihan poikkea tekstistä, niin kyllä nuo vahakabinetit on sitten hauskoja mestoja.

  2. sulla on paljon kavereita meren takana :)harmi ku näätte harvoin :(kivaa :> osallistun arvontaan.T.SaTa

  3. OK, onkohan kyseessä ensi maanantai 31.5?.. ei tullut tarkistettua. Ketäs ja mitä ne Deppit ja Foxxit onkaan..?? Paljonko tuli ilmainen voittomatka maksamaan ? Joo, varmaan ne kävijät on enimmäkseen näitä normaalilottoajia.. tv ! pal

  4. Sakke: Koitanpa tässä jossakin vaiheessa kirjoitelle toivomistasi aiheista :)pal: Jep, maanantai 31.5. 🙂 Kyllähän sille ilmaselle matkalle hintaa kertyi, ei mitään älyttömiä nyt kuitenkaan :)Kiitos kaikille osallistumisesta… kohta selviää voittaja!

  5. Vieläks kerkee arvontaan? Osa noista tyypeistä on kyllä aika metkan aidon näköisiä, ainakin näin kuvissa. :)-July-

  6. July: Tiukkaa teki, mutta mukaan ehdit :)Kyllä niistä osa oli ihan oikean näköisiä ”livenäkin”, osa oli sen verran vanhoja (esim Schwarzenegger) että ei enää olis mennyt täydestä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta