Vuorokausi on liian lyhyt…

Vegasin matkan jälkeen piti aloittaa lenkkeily ja kunnon treenaaminen. No lenkille en ole vielä ehtinyt kertaakaan ja treenaaminenkin on jäänyt turhan vähiin. Muuttohommat ovat painaneet niin paljon päälle ettei vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt treenaamaan niin paljon kuin olisi halunnut.
Painokaan ei ole liikkunut mihinkään matkan jälkeen. (hyvä sentään ettei ole noussut…) Niinhän siinä kävi, kuten pelkäsinkin, eli kun en pystynyt vetämään dieettiäni yhtämittaisesti, vaan välissä oli tuo matka jolloin tuli herkuteltua, on nyt motivaatiota dieettiin vaikea enää löytää.

No kunhan tämän viikon vielä jaksaa noita muuttopuuhia yövuorojen ohessa, helpottaa homma viikonloppuna kun vanha asunto pitää luovuttaa uudelle omistajalleen. Ei muuten ole ihan helppoa ehtiä yövuorojen aikana tehdä noita muuttopuuhia. Aamulla yövuoro loppuu 8:30 ja nukkua pitäisi ainakin sellanen 6-7 tuntia että jaksaa taas seuaavan yön valvoa. Töissä pitää taas olla illalla kello 21. Ei siinä montaa tuntia jää muuttohommille, ruuanlaitolle ja treenaamiselle aikaa. Ja kun muuttohommat on tehtävä, on treeneistä pakko tinkiä. Eilenkin revin vanhan kämpän pesuhuoneesta silikoneja irti reilut kolme tuntia. Tänään pitäisi laittaa uudet (onneksi saan siihen hommaan apua…).

No lauantaista alkaa kuuden päivän vapaa ja siihen mennessä pitäisi nuo hommatkin olla tehty. Sitten on taas aikaa kunnon treenaamiseen ja lenkkeilyyn. Niihin ainakin motivaatiota löytyy! Rasvanpolttovalmisteetkin on jo tilattu hyvissä ajoin kaappiin valmiiksi odottamaan käyttöönottoa, nestemäistä L-carnitiinia aamulla tyhjään vatsaan ja lenkille, sitten päivän mittaan samaa kamaa kapseleina ja lisänä vielä Maxaleania. Luulisi että jotain alkaa tapahtua!

Kuvassa olevat Proti-drinkit on juotu jo aikoja sitten parempiin suihin, myös Beta alaniini on ollut käytössä pidempään. Pump O2:ta olen käyttänyt nyt jonkin aikaa ja se kyllä tuntuu toimivan! Pumppi on paljon parempi kuin ilman noita nappeja. Pitää tilata sitä lisää seuraavan tilauksen yhteydessä…
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta