Las Vegas vol. 2 – Shoppailua

Lupailin tuolla Vegasin reissun kirjoituksessani erillistä päivitystä matkalla tekemistäni vaateostoksista. Nyt olisi sitten sen vuoro.
Heti ensimmäisenä päivänä bongasin pari hienoa Tapout-paitaa ja pitihän ne tietysti ostaa 🙂
Alkureissusta ostin myös parit tossut. Komeita tossuja oli vaikka kuinka paljon, mutta tällä kertaa haaviin tarttui tällaiset:
Se paras kauppa löytyi kuitenkin vasta myöhemmin. Ja silloin vasta pääsin shoppailun makuun… Alkureissusta ostamani hienot Tapuot-paidat ei enää näyttäneetkään niin hienoilta…
Itseasiassa noita Ecko-kauppoja löytyi useampikin… Itse tein ostoksia kahdessa Ecko Unlimited-myymälässä. Kävin katselemassa myös Mark Ecko Cut & Sew-myymälässä, mutta sieltä ei mitään tarttunut mukaan.
Pari Ecko paitaa otin suoraan käyttöön reissulla:
Loput pakkasin suoraan matkalaukkuun ja otin käyttöön vasta kotosuomessa.
Viimeisessä kuvassa olevasta hupparista tuli suoraan suosikkihupparini. On nimittäin oikeasti vielä hienompi kuin kuvissa. Niinkuin on muutkin Eckon hupparit ja paidat. Kaikki yksityiskohdat ja erikoispainatukset/prodeeraukset ei oikein pääse kuvissa oikeuksiinsa. Ja materiaali on niin paidoissa kuin huppareissakin paksua ja laadukasta. Lisää näitä mulle kiitos!
Oli noissa Ecko-liikkeissä melkoiset valikoimat… kymmenittäin paitoja ja huppareita, farkkuja ja shortseja. Enemmänkin olisin ostanut, mutta matkalaukun kapasiteetti tuli vastaan ja piti tyytyä näihin muutamiin vaatteisiin… Huomaa kyllä että Ecko on Jenkeissä melkoisen iso juttu, Ecko-paitoja tulee vastaan kohtalaisen usein. Kertaakaan en kyllä törmännyt samanlaisiin kuin omani, taitaa siis tosiaan mallistot vaihtua aika tiuhaan.
Porissa Ecko-vaatteita myy Fit4You, siellä on nettikaupassakin jonkin verran komeita paitoja, käykääpä kurkkaamassa! Muita jälleenmyyjiä voi käydä tutkailemassa maahantuojan, Urban Traden sivuilta. Koittakaapa tosiaan kysellä noita Ecko-vaatteita omista kaupungeistanne ja liikkeistänne niin saadaan tännekin isot valikoimat ja ehkä joskus jopa ihan oma Ecko-kauppa!
Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Las Vegas vol. 2 – Shoppailua”

  1. En nyt muista mitä paidat maksoi, visalla kun ne ostin. Pakko ne oli saada, maksoi mitä maksoi 😉 Kyllähän ne hiukan halvempia Jenkeissä on kuin Suomessa, kuten kaikki vaatteet.Ja kyllä, komeita on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta