Dieettiä, ruokaa ja arvontaa!

Dieetti etenee mukavaa tahtia, alkupaino oli siinä 102 kilon paikkeilla, mistä pari kiloa lähti nesteitä muutamassa päivässä. Nyt mennään 97 kilossa ja takana on kuutisen vikkoa dieettiä, eli jotakuinkin puolikiloa viikossa on ollut tahti. Ihan sopiva siis. Tavoitepainoon olisi matkaa vielä viitisen kiloa, saapa nähdä onko kireys siinä painossa likikään sitä luokkaa kuin pitäisi… hiukan tuntuu että löysemmäksi taitaa jäädä…

Vuoden 2008 kunto 88 kiloisena:

Koitetaanpa tässä ottaa muutamia vertailukuvia ennen Las Vegasin matkaa (jos sinne edes päästään… perkeleen tulivuoren tuhkat!) niin näkee onko muutosta tapahtunut…

Ruuat on pysyneet suht samanlaisina koko dieetin ajan ja yksi tankkaus (herkuttelu) päivä on pidetty, siitä oli juttua täällä.

Toki sitä on pari kertaa tullut korvattua dieettiruokaa jollain muulla, mutta kalorit olen pyrkinyt tuota yhtä päivää lukuunottamatta pitämään suunilleen samoina joka päivä. Sinä yhtenä päivänä tuli syötyä herkkua, nimittäin Kana Teryaki tuli kiskaistua Sprite Zerolla 🙂 Maistui muuten kohtalaisen hyvälle!

Dieettiruoka kun kerran koostuu puoliksi broilerista ja riisistä ja puoliksi jauhelihasta ja pastasta (täällä kirjoittelin ruuista tarkemmin), kuluu molempia melkolailla. Jauhelihaa käytiinkin taas hakemassa isompi satsi pakastettavaksi. Naudan paistijauhelihaa (alle 5% rasvaa) 4,90 euroa kilo. Kymmenen kilon säkin kun jakaa n. 500 gramman pusseihin ja pakastaa, on helppo aina ottaa pakastimesta pussi kerrallaan ruuanlaittoon. Vielä kun saisi broilerin rintafilettä samalla tavalla jostain…

Loppuun taas arvontaa.

Meille tulee tällä hetkellä Body-lehti kahtena kappaleena, Paula toisen jo arpoi ja nyt on toinenkin luettu, joten se joutaa seuraavalle luettavaksi. Kaikkiin tähän kirjoitukseen kommentoiden kesken siis arvotaan uusin Body-lehti. Voittajan julkaisen keskiviikko-aamuna, joten siihen asti on aikaa osallistua.

Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Dieettiä, ruokaa ja arvontaa!”

  1. Jauhelihaa tulee täälläkin ostettua suurempia eriä kerralla! Itse vielä ruskistankin ne valmiiksi ennen kuin laitan annokset pakastusrasioihin. Näppärää! 🙂

  2. mulle body! aika hyvän hintaista kyllä tuo jauheliha, muakin kiinnostais tietää, että mistä te sitä käytte ostamassa.

  3. Jauhelihaa ostetaan muutaman treenikaverin kanssa porukalla suoraan tuottajalta. Haetaan aina kerralla yhteensä noin 50 kiloa…Toivotaan tosiaan että selkään olisi tarttunut jotain… ja jalkoihin kanssa 🙂 Ainakin siihen on pyritty…

  4. Kokeilenpa vielä täälläkin onneani Bodyn suhteen kun Paulan blogissa meni ohi. :)Elli

  5. Hyvä idea kyl ostaa muutaman hengen porukalla yhdessä kerralla enemmän tuota lihaa. Voisi itsekin tehdä saman, kysellä kiinnostuneilta kavereilta mahdollista yhteisostoa ja soitella Atrialle. :)Niin ja samalla sitten tuohon arvontaan! Body puuttuu omasta laatikosta!

  6. ihan hyvä blogi sulla:)tulee vierailtua ainakin kerran viikossa:)olis tälläinen dieetti resepti.tonnikalaa kasviksia raejuustoa makaroonia ja wokkipannuun päälle ketsuppia ja on sikahyvää .kokeilkaas!!!

  7. Osallistutaanpa arvontaan :)Meillä on ollut tapana ostaa hirvenvasa, paloitella siitä paistit, käristyslihat, pihvit ja jauhaa sopivat loput osat lihamyllyllä pakastimeen. Jopas on herkkua:) Kevyttä ja maukasta.

  8. Siis tuleeko teille oikeesti toi lehti kahtena kappaleena kotiin? 😀 Miksi????

  9. Kiitos kaikille kommenteista ja vinkeistä 🙂 Ja Body tulee todellakin kahtena kappaleena johtuen siitä, että meille tulee kestotilaus ja eräästä lisäravinnefirmasta sai muutaman numeron verran kaupanpäälle kun tilasi lisäravinteita.

  10. ruottin puolelta ICA Max:ista saa 2kg rintafileitä n10€. ovat noin 4cm paksuja ja isoja, myös jauheliha 20% rasvaa(tekee lihapulliksi niin rasva erottuu uunissa) 1,6kg laatikko maksaa n 4€. myös vähärasvasempia lihoja on tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta