Käväisinpä taas elokuvissa…

Kävin tässä eräänä päivänä taas yksikseni elokuvissa. Ennen elokuvaa pitää tietenkin hankkia leffaeväät, ED.iä ja proteiinipatukkaa. Tällä kertaa low carb-patukka, koska dieetillä ollaan (saa illalla jäädä myslit syömättä…) Patukan haen taas Fit4you:sta, mistä leffapatukat yleensäkin. Siellä on paljon erilaisia herkullisia patukoita, joista valita kulloinkin mieluinen 🙂

evaat
Kuten olen jo aiemmin täällä kirjoitellut, nautin suunnattomasti elokuvissa käymisestä. Ja siellä tuleekin käytyä kohtuullisen usein. Siinä elokuvateatterin tunnelmassa on jotain niin hienoa. Menen istumaan paikalleni (kolmannen rivin keskelle), odottelen hetken että valot himmenevät ja trailerit alkavat. Trailerit ovat osa elokuvissa käynnin nautintoa. Tälläkin kerralla Robin Hoodin traileri teki sellaisen vaikutuksen, että odotan malttamattomana toukokuun puoltaväliä ja sen ensi-iltaa…
 
 
On arki-ilta, joten kovin montaa muuta ei kanssani ole elokuvaa katsomassa. Kangas levenee ja elokuva alkaa. Äänet jytisevät. Elokuvateatterissa sitä uppoutuu elokuvaan aivan eri tavalla kuin kotona. Teatterissa ei edes huomaa muita ihmisiä ympärillä, mikään ei keskeytä elokuvaa. Puhelin on äänettömällä, vessahätää ei huomaa ennen kuin elokuva loppuu. Vain proteiinipatukan hamuaminen suuhun harhauttaa huomion hetkeksi pois valkokankaalta. Nautin niin elokuvasta etten ajattele mitään muuta. Liian nopeasti todellisuuspako päättyy ja elokuva loppuu. Valot syttyvät ja teatterista on poistuttava ulos kuran keskelle kylmään. Pakko tulla pian uudestaan!
 
 

Niin ja itse elokuva. Se oli tällä kertaa Green Zone.

 
 
Elokuva sijoittuu Irakiin, missä Matt Damonin esittämän Luutnantti Roy Millerin johtama sotilasryhmä etsii joukkotuhoaseita, joiden olemassaololla perusteltiin Yhdysvaltojen hyökkäys Irakiin. Joukkotuhoaseita etsiessään he kuitenkin törmäävät salaliittoon…
 
Elokuva oli takuuvarmaa toimintaa alusta loppuun. Ei mitenkään ihmeellinen tai mullistava, mutta ihan viihdyttävä. Itse ihan tykkäsin, hyviä sotaelokuvia ei ole koskaan liikaa 🙂
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta