Noniin, tänään se sitten tapahtui…

Aamulla kun heräsin, alkoi heti luita kolottaa, selkäkin oli tavallista jäykempi ja tuntui että otsan hiustupsukin oli jotenkin hiukan harmaantunut… hetken aikaa asiaa pohdiskeltuani keinutuolissa reinot jalassa se iski: Nyt on nuoruus ohi!

Tänään nimittäin tuli mittariin täydet 30 vuotta.

Mitäköhän se nyt sitten tarkoittaa? Pitääkö tässä alkaa ihan vastuulliseksi aikuiseksi? Lakata haaveilemasta urheiluautoista, myydä pois lapselliset pelikoneet, alkaa eläkesäästäjäksi? Entäs tuo pukeutuminen? Miten aikuiset oikein pukeutuu?
Pitääkö sitä unohtaa Eckon nuorekkaat hupparit ja hankkia niiden sijaan monikäyttöisiä ja tyylikkäitä flanellipaitoja?
Ja Gazozin farkut pitää sitten varmaan myös vaihtaa samettihousuihin…

Ei saatana!
Ei kai sitä nyt sentään ihan vielä muumioiduta! Kyllä se on sellainen homma että nuoria tässä vielä ollaan, juuri niin kauan kuin itsestä siltä tuntuu. Ja minustahan tuntuu! Eihän minulla kasva kunnolla vielä partakaan!

Antaa muiden olla aikuisia, tilata sanomalehteä, maksaa TV-lupaa ja äänestää euroviisuissa. Minä jatkan rentoa pukeutumista, pitkään valvomista ja pelikoneilla pelaamista. Ehkä se aikuisuus odottaa minuakin, mutta ei ihan vielä 🙂

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Noniin, tänään se sitten tapahtui…”

  1. Ikä on vaan pelkkä numero!Taidan ryhtyä lukijaksi, kun harvemmin monesta blogista löytyy näin asiallista pohdintaa.

  2. Elämä ohi, anna mulle vaan noi trendikkäät vaatteet mä annan vaihdossa sulle tallista flanelipaidan millä vahattu autoa, pukee sua paremmin sitten :))Ei hitto, nyt urheilu autoja ja lisää pelejä vaan… ;DMulla kans edessä tuo luku ens vuonna, oisko sillon kunnossa? (aina sama haave)Onnea nyt kuitenkin!

  3. Näin vanhempana naisena (kröhm) voin sanoa, että ikä on vain numero ja oikeasti olet niin nuori kuin tunnet olevasi! ONNEA täältä pohjoisesta:)

  4. Paljon onneva! Heh, kohta mäkin saan ostaa itelleni vaikka minkälaista elektronista vehjettä ja pelikonetta, kun muutan omilleni Kotkaan. Tästä se nuoruus vasta alkaa!

  5. Ai sää olit noin vanha 😮 ! En ollenkaan ois arvannu.. Onnea vain ~ toivotavasti ei ala sydän iän myötä ruostumaan, vaikka toi sun suunnittelema uus vaatetus kyllä oliski aika makea sinun päälä >:D

  6. Aarne: Vai vanha! Perkula! Ja Metallisydän on sen veran hyvin ruostesuojattu ettei mikään korroosio siihen iske… :)Annemari: Itekkään en kyllä usko ;)pal: Kiitos vaan, joko on pyörä kohta otettu tallista? Tervetuloa käymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta