Voittajat on arvottu!

Viikko sitten julkaisin pienimuotoisen kilpailun, jossa tehtävänä oli kertoa, mitä tilaisi jos saisi vapaasti valita itselleen lisäravinteita Tehoravinteesta joko 40 eurolla tai 80 eurolla. Vastauksia tuli reilusti, jopa 41 kappaletta.

Arvonta järjestettiin tänään aamupäivällä. Virallisena valvojana toimi itse Metallisydän, joka toimi myös onnettarena. Arvonta oli siis järjestetty kaikkien arvontanormien mukaan.

Mennäänpä itse dokumentoituun arvontatapahtumaan:

Nimimerkit paperilapuille. Oli muuten aika perhanasti noita lappuja… sai kirjoittaa ihan sormet puuduksissa 🙂

Arvontalaput viralliseen arvontakulhoon.

Kunnon sekoitus.

Sitten silmät kiinni ja ensimmäisenä arvottiin 40 euron arvosta lisäravinteita… Ja kulhosta nousi nimimerkki Tytti!
Seuraavana arvottiin pääpalkinto, eli 80 euron arvosta lisäravinteita… Ja kulhosta nousi nimimerkki Aarne!
Ei muuta kuin suunnattomat onnittelut voittajille!!!

Laittakaapa molemmat puhelinnumeronne minulle sähköpostilla [email protected] niin toimitan numeronne Tehoravinteeseen ja sieltä sitten soitellaan ja kysellään mitä haluatte tilata voittamallanne summalla.

Onnittelut vielä kerran!
Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Voittajat on arvottu!”

  1. Kiitos kiitos ja kyllä! Koko tehoravinteen pyörittäjä oikein soitti ja kyseli että mitäs saisi olla (: Postiin pamahti L-Arginine, 2 3-Teho magnesium, 2 Multi-vites, BCAA BOOSTER ja pro snackeja.. Tämän lisäksi sain vähän extroja jokasesta mausta nuista patukoista! ”Talo tarjoaa” : >Aivan mahtava säkä kävi kun joudun syömään syömään aivan hulluja määriä nuita lisäravinteita muutenki. Eipähän tarvinut tehä erillistä tilausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta