Kehonkoostumusmittaus

Porissa järjestettiin pari viikkoa sitten tapahtuma, jossa oli mahdollista päästä In body -mittaukseen ilmaiseksi (oli kaikenlaisia muitakin testejä ja mittauksia). Tottakai olin inoissani menossa mittaukseen. Menin paikalle puolituntia tapahtuman alkamisen jälkeen ja otin heti vuoronumeron. Samalla tietysti katsoin montako oli jonossa, eli kauanko pitäisi odotella omaa vuoroa: oma vuoronumeroni oli 68 ja menossa oli numero 13, siis 55 ennen minua, jonottaa olisi pitänyt liki kolme tuntia! Löin vuoronumeron pöytään ja lähdin pois, ei kiinnostanut jäädä odottelemaan moneksi tunniksi.

Suuntasin suoraan Porihallille, jossa tiesin myös tehtävän kehonkoostumusmittauksia, tosin erilaisella laitteella. Varasin samantien ajan seuraavalle viikolle.

Mittauksessa meni muutama minutti, mittaus oli nimeltään Tanita-mittaus. Yhtä tarkkahan se ei ole kuin In body, mutta antaa ainakin suuntaa. Paino oli mittauksessa 99,9 kg, rasvaprosentti 16,9. Rasvatonta massaa 83 kg, josta luuston osuus 4,1kg. Kehoni metaboliseksi iäksi (mitä ikinä se sitten tarkoittaakin) mittaus kertoi 20 vuotta. Tässähän ollaan siis ihan teinejä vielä 🙂 Muutenkin tulokset oli ihan terveen rajoissa… 🙂

Tästä on hyvä jatkaa dieettiä. Käyn uudelleen samassa mittauksessa dieetin lopussa, näkee sitten paljonko on lähtenyt rasvaa ja paljonko lihasta… hiukan jopa pelottaa. No kerätään lähteneet lihakset sitten taas talvella takaisin korkojen kera kovalla treenillä ja hyvillä lisäravinteilla 🙂
Jos sinäkin haluat hyviä lisäravinteita etkä ole vielä osallistunut lisäravinnearvontaan kannattaa se tehdä nyt. Palkinnothan ovat päätähuimaavat ja lihasta kasvattavat, 40 euron ja 80 euron arvosta lisäravinteita Tehoravinteesta ilmaiseksi! Lisää tietoa ja osallistumisohjeet täällä. Ja voittajathan arvotaan huomenna torstaina kello 10:00.
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta