Treeniä ja uutta paitaa

On tullut taas hyviä treenejä tällä viikolla. Maanantaina piti treenata olkapäät, mutta treenikaveri sai ylipuhuttua treenaamaan jalat. Koska jalkoihin olisi hyvä saada hiukan lihaa tarttumaan, en kauaa pistänyt vastaan. Sitäpaitsi sovittiin että treenataan olkapäät sitten porukalla tiistaina.

Maanantain jalkatreenissä tehtiin tällä kertaa pelkkiä tavallisia suoria sarjoja, ei mitään erikoistekniikoita. Kaikki sarjat tehtiin puhtaasti ja repimättä, keskittyen tuntumaan. Toistot tehtiin hitaasti, niin laskut kuin nousut. Liikkeinä ”pyllistelyliike” Hackissa (täältä löytyy video liikkeestä), etukyykky, ulkoreidet Hackissa (video liikkeestä), askelkyykky, Hyvää huomenta-liike, reiden ojennukset ja koukistukset sekä pari eri liikettä pohkeille. Ja voi juma**uta että oli jalat tukossa ja kipeenä pari päivää. Taisi siis mennä perille…

Tiistaina sitten treenattiin ne olkapäät (ja loppuun kevyesti hauikset). Treenistä ei välillä meinannut tulla mitään, sen verran hulvaton oli parilla (treenattiin neljästään) treenikaverilla meno. Pitävät mua varmaan ilonpilaajana kun en lähtenyt mukaan hekotteluun vaan vedin omat sarjat hampaat irvessä. No, syyttäköön itseään kun mulla on kesällä koripallon kokoiset olkapäät ja niillä pullonkaulahartiat…

olkapaat2

Keskiviikkona kävin vielä treenaamassa selän ja vatsat. Hyvin tuntui tuokin treeni luistavan ja selkä oli tukossa illemmalla kun olin töistä pelaamassa sählyä… ja jalatkin oli vielä tukossa maanantain jalkatreenistä. Mahdoin olla huvittava näky töksöttäessäni pitkin kenttää…

Torstai oli ansaittu lepopäivä. Tosin olin ensin koulussa 8 tuntia ja sitten vielä töissä 6 tuntia, joten ihan lepäillessä ei päivä mennyt…

Perjantaina treenasin yksikseni hauikset ja ojentajat. Tein sarjat melko pienillä painoilla ja hitailla toistoilla. Kivasti tuntuu tämä uusi tapa menevän perille. Lauantaina vielä rinta ja sunnuntaina taas jalat…

Tuli siinä jossain välissä hiukan otettua kuvaakin. Julkaistaan nyt pari onnistuneinta (noin sata meni suoraan roskakoriin… onkohan mallissa jotain vikaa…)

Ensin ihan tavallisesti paita päällä…
 
Sitten sai paita lähteä…
 
Ja lopuksi hiukan pullistelua…

 

Kuvissa painoa 99,8 kiloa.
 
 
Sitten paita-asioihin. Täällä hehkutin Eckon vaatteita, nyt sain ensimmäisen ihan oman Ecko-paidan. Eikä muuten varmasti ole viimeinen! Kuteet on luonnossa vielä paremman näköisiä kuin kuvissa, näitä pitää saada lisää!
 
 
Paidat ei ole mitään ohkasia lirpukoita, vaan todella laadukkaan tuntuisia, juuuri sellaisia joista tykkään. Koot on aika reiluja, riittää isommallekin karjulle… Täällä voi katsastaa erilaisia malleja, jälleenmyyjät löytyy noilta samoilta Urban traden sivuilta. Menkääpä katsomaan ja kokeilemaan, takaan ettette lähde kaupasta ilman paitaa!
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta