Check these out!

Oli taas tuossa jokin aika sitten yövuoroissa aikaa surffailla netissä ja mitä löysinkään? Aivan mielettömän upeita kuteita!

(muutama esimerkki poimittuna, klikkaa isommaksi)

Isot valikoimat ja toinen toistaan hienompia. Tsekkaa paremmin täältä! Parhaiten pystyy vaatteita selaamaan ALBUM -kohdasta. Siitä sitten vaan yläpalkista valitsemaan mallisto ja selailemaan vaatteita. Omasta mielestäni erityisesti UNLTD ja MMA -sarjojen vaatteet on ihan mielettömän hienoja. MEC -sarjasta löytyy sitten vähän hillitympiä vaatteita, hienoja kyllä nekin. Nuo hiukan räväkämmät on kuitenkin enemmän mieleeni. Löysin jo omat suosikkini:

Naisillekin on oma sarjansa, Ecko RED, siistejä vaatteita siinäkin, vai mitä tykkäätte?

Taas voi klikata isommaksi niin näkee… ja lisää löytyy Urban Trade:n nettisivulta
Tässähän jää kaikki betterbodiesit, tapoutit ja afflictionit toiseksi! Yön verran ihailtuani noita kuteita netissä, laitoin sähköpostia Porin Fit4you:n pitäjälle, että eikös nuo sopisi teidän valikoimaan, otappa noita myyntiin! Ja niinhän siinä kävi, että pyörät lähtivät pyörimään ja kohtapuoliin saadaan näitä siistejä vaatteita myös Porista! Pakkohan minunkin on pari paitaa tai hupparia saada! Huhu kertoo että mallistossa olisi myös näyttäviä farkkuja…

Laitoin muuten bannerin tuonne blogin oikeaan reunaan. Siitä pääsee jatkossa kätevästi Urban traden sivuille…

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Check these out!”

  1. Tyylikkäitä vaatteita, erityisesti nuo vapaaottelu vaatteet. Harmi ettei täällä ole kauppaa missä noita myytäsiin.t. Samppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta