Dieetin aloituskuvia

Otin tuossa muutaman dieetin aloituskuvan ja kai se on pakko jotain julkaistakin kun on kerran luvannut. En kyllä ymmärrä miten se poseeraaminen on niin s**tanan vaikeeta. Pitäis varmaan ottaa muutama oppitunti joltain joka homman osaa. Ja jalathan on edelleen aivan onnettomat riu’ut. Siksi osa kuvista housut jalassa… eipä silti, olis se paitakin päällä saanut olla, sen verran olemattomat on nuo hauiksetkin… Itseasiassa olisi ollut parempi ottaa kuvat kaapuun pukeutuneena…

Mustakaapu (Mikki Hiiri disney)

No ei tällä kertaa sitten kuitenkaan. Jos dieetti epäonnistuu täysin niin otetaan ne loppukuvat sitten kaapu päällä 🙂 Tässä nyt kuitenkin tämän kertaisia otoksia. Ensimmäisissä kuvissa ihan oikeesti jopa yritän jännittää lihaksia, eipä siltä näytä…

 
 
Ja laitetaan lisäksi vielä housuilla sensuroimattomatkin kuvat näkyviin… Näissä olen rentona, ei jäpitystä 🙂
 

Kuvat on otettu toisen dieettipäivän iltana ilman pumppia. Vaaka näytti punnitushetkellä tasan 101 kiloa. Oli ilmeisesti viikonlopun aikana lähtenyt melkoisesti nesteitä viiden treenin ja kaupungillatallailun myötä, torstaina kun paino oli vielä yli 103 kiloa…

Tästä siis lähdetään liikkeelle. Kalorit on laskettu ja syömiset suunniteltu. Kaikki sen puolesta kuosissa. Treenipäivinä mennään noin 3000 kcal ja lepopäivinä 2800 kcal. Aerobisia treenejä en vielä alussa ota mukaan, jätetään ne dieetin loppupuolelle ja odottamaan nättejä keväisiä lenkkeilysäitä 🙂 Tavoite on pudottaa noin 10 kiloa tai sitten juuri sen verran että alkaa omaa silmää miellyttää, on se sitten enemmän tai vähemmän 🙂

Tulossa lähipäivinä muuten Metallisydämen kokkinurkka, jossa valmistetaan dieettiruokia…

Loppuun vielä Helsingin reissuun liittyneen kilpailun tulos. Vastausaikaa piti olla tähän iltaan asti, mutta voi voi, se loppui nyt. Siinähän piti arvata, kuinka paljon reissun aikana meni rahaa parkkimaksuihin. Ninnun ensimmäinen arvaus osui aivan nappiin, kokonaissumma oli 60 euroa. Mutta raukkaparka meni korjaamaan arvaustaan 90 euroon, joten voitto lipsahti näpeistä. (ei pitäisi mennä muuttelemaan niitä arvauksia!) Lähimmäs oikeaa 60 euroa pääsi siis Mia arvauksellaan 54 euroa! Laitappa Mia osoitetietoja [email protected] niin laitan leffan tulemaan!

Ja summahan muodostui seuraavasti: Hotelli Presidentin parkkimaksu oli 29€ / 24h, ja me olimme hotellissa perjantaista 14:00 sunnuntaihin 12:00 asti. Tuo laskettiin kahdeksi vuorokaudeksi, eli yhteensä 58 euroa. Lisäksi tuolla Sea Lifessa oli maksuttomat paikat täynnä, joten jouduin laittamaan maksulliselle paikalle, missä mittariin pujahti 2 euroa, yhteensä siis 60 euroa.

Törkeetä ryöstöä tuollaset parkkimaksut!

 
Edellisen Body-lehti -arvonnan voittanut Ele, laita osoite sähköpostiin [email protected] (tuo ulvilalainen-sähköposti ei näytä toimivan…)
Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Dieetin aloituskuvia”

  1. Vitsit, sie ja Paula te sitte jaksatte kaikenlaista huikeata vääntää päivästä toiseen (: Ootan kyllä innolla tuota kokkinurkkaa.. Itellä on joskus aika katastrofaalisia ruokia mutta siinähän se menee :DMukavaa aina herätesä ja treenien jälkeen katella että onkos jompikumpi kirjotellu taas jotaki tänne. Ainiin, koitahan näyttää sitte seuraavissa kuvissa vähemmän väkisillä riisutun näköseltä ;D

  2. Aarne: Älä odota mun kokkinurkalta mitään gourmet-ruokia… ravintoarvot on makua tärkeempiä! Kai sitä sitten ottaa mieluummin paitaa pois kun ei alta paljastu valkoista läskiä, ainakaan näin paljoa…Ninnu: Juu, sääliksi kävi, ensin arvaa eurolleen oikein ja sitten menee muuttamaan arvaustaan… ei kiva 🙂

  3. hyi, 60 €… itse olisin laittanut mielummin ilmasille paikoille ja kävellyt sieltä niin paljon kun tarvis kun joutunut ryöstön uhriksi.

  4. Eihän toi 60euroa ollut aikuisten oikeasti vielä paha.. kun siis ottaa huomioon että suurin osa siitä meni sinne hotlan parkkimaksuun. Tai sitten mä olen vaan paikallisena tottunut niihin/näihin ryöstöhintoihin. Niin joo, ja jos olis tehnyt kuin anonyymi ehdotti ja kävellyt ilmaiselta parkkikselta, olis saattanut joutuu kävelee jostain ehkä Espoosta asti kun kaikki ilmaiset parkkipaikat on täynnä tuota valkoista kakkaa jota jossain piireissä myös lumeksi kutsutaan.Mutta siis alkuperäisenä tarkoituksena oli tässä kommentissa toivottaa onnea dieetille, sitä varmasti tarvitaan kun Paula kokkailee siinä rinnalla noita omia ”dieetti”ruokiaan 🙂

  5. Anonyymi: Ei ole ihan helppo löytää Helsingistä ilmaista parkkipaikkaa, varsinkaan kun en kaupunkia juurikaan tunne. Porissa en maksa koskaan pysäköinnistä. Tiedän missä on ilmaiset parkkipaikat ja käytän aina niitä.Krisu: Itseäni hiukan kammoksutti nuo parkkimaksut, mutta enpä muutakaan ratkaisua keksint kuin maksaa… 🙂 Ja kiitos onnentoivotuksesta, kyllä sitä varmaan tullaan tarvitsemaan!

  6. Talvella on tosiaan tuon valkoisen sonnan takia vaikea löytää paikkaa, mutta viepäs kesällä kisahallin taakse parkkiin.Olympiastadion on siinä aika lähellä, sinne voi olla vähän vaikea ajaa, jos ei ole koskaan koittanut, mutta parkkipaikka on iso ja siellä on 24 tunnin ja 4 tunnin paikkoja. Oopperatalo on myös vastapäätä ja jos oikein muistan niin tuo hotellikin taitaa olla todella lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta